Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο Εμίρης του Κατάρ παράτησε Οξιά και Ελληνικό.


Αθάνατη Ελλάδα!!!!!!
EΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

Οι ελπίδες για επενδύσεις από το Κατάρ φαίνεται ότι εξανεμίζονται. Γιατί ο Εμίρης του Κατάρ παράτησε Οξιά και Ελληνικό;


Πολλά έχουν γραφεί κι ακόμη περισσότερα έχουν κάποιοι ψιθυρίσει για τους λόγους που οδήγησαν τον απόλυτο μονάρχη του Κατάρ Χαμάντ ιμπν Χαλίφα αλ Θανί να εγκαταλείψει το σχέδιό του να διεκδικήσει μέχρι τέλους την αξιοποίηση του παλιού αεροδρομίου της Αθήνας, του Ελληνικού.

Η αλήθεια είναι ότι άνθρωποι και επιχειρήσεις του οικονομικού μεγέθους της Qatar Investment Authority πολύ λίγο χρόνο έχουν να ασχοληθούν με τις ελληνικές ιδιοτροπίες και τις παλιομοδίτικες απόψεις περί «ομφαλού της γης».

Η αλήθεια είναι ότι πριν από 10 μήνες ο Εμίρης του Κατάρ αποφάσισε να αγοράσει ένα πανέμορφο -ιδιωτικό- νησί 5.500 στρεμμάτων, στο Ιόνιο, την Οξιά. Ο εμίρης πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το νησάκι από την οικογένεια Σταμούλη. Από τότε προσπαθεί -ο δύσμοιρος- να χτίσει ένα μικρό παλάτι για την κόρη του πάνω στην Οξιά αλλά οι προσπάθειές του συναντούν τις αντιρρήσεις και τα προσκόμματα όλων των υπηρεσιών και αρχών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σήμερα η Εφημερίδα τα ΝΕΑ αποκαλύπτουν την οδυνηρή πραγματικότητα. 
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε τελικά η πώληση του ελληνικού ιδιωτικού νησιού Οξιά στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

Προχθές όμως οι Καταριανοί ενημέρωσαν τον δήμαρχο της Ιθάκης Γιάννη Κασσιανό ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

«Μίλησα με συνεργάτη του Εμίρη και μου είπε ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την Οξιά, μολονότι είχαν δώσει και προκαταβολές όχι μόνο γι' αυτό το νησάκι αλλά και για άλλα των Εχινάδων. Ουσιαστικά αυτό που μας είπαν είναι: "Μείνετε να κοιτάζετε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν και να τρώτε τους καρπούς τους."» λέει στα «ΝΕΑ» ο κ. Κασσιανός, ο οποίος συμπληρώνει ότι οι Καταριανοί αποσύρθηκαν διότι το κομμάτι του νησιού (10 στρέμματα από τα 4.500) όπου ήθελαν να χτίσουν χαρακτηρίζεται δασικό. «Ποιος θα έρθει να επενδύσει έτσι; Είναι τρέλα. Να μην ψάχνουμε λοιπόν για επενδύσεις». Προσθέτει μάλιστα πως παρόμοια προβλήματα με το ελληνικό Δημόσιο αντιμετωπίζουν ακόμη και οι ιθακήσιοι μετανάστες. «Ερχονται ύστερα από χρόνια στο πατρικό τους και διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τα κτήματά τους. Ενημερώνονται ότι δεν τους ανήκουν πια, έχουν γίνει. δάση».

Μετά την οδυνηρή εμπειρία στην Οξιά, δύσκολα θα τολμήσει να ασχοληθεί με την Ελλάδα, ο Εμίρης του Κατάρ.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/02/emiris-qatar-oxia-elliniko/#ixzz2KnpsEkkx

2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Φωνάζουμε ότι ξεπουλάνε οι ανθέλληνες κυβερνήτες τα νησιά και τους βρίζουμε.Όταν δεν πραγματοποιείται το ξεπούλημα πάλι φωνάζουμε.
    Για τον συγκεκριμένο εμίρη που τον έχουν κράξει για πράκτορα της cia και ο οποίος είναι τουρκόφιλος και έχει ρίξει δισεκατομμύρια για επενδύσεις στην τουρκία, για μένα είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος μας δουλεύει....μας κοροϊδεύει......και κάποιοι αναξιοπρεπείς και γλυφτρόνια Έλληνες,τον ξεσκονίζουν ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,,, ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,,ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ,,ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ!!
    Η ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΕ,, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,, ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΤΩ,, Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή