Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Nέα δράση για τον τουρισμό

 
  •  Δάνεια από € 10.000 έως € 30.000, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για τουριστικές επιχειρήσεις μόνο σε νησιά.
  • √  Το ερώτημα είναι αν στα νησιά η Κυβέρνηση εντάσσει και τα Ιόνια νησιά ή μόνο το Αιγαίο. 
 
 
Με την ελπίδα ότι νησιά στην παρούσα δράση η Κυβέρνηση θα συμπεριλαμβάνει και τα νησιά του Ιονίου, δημοσιεύουμε την νέα δράση χρηματοδότησης επιχιερήσεων που έχουν έδρα σε νησί. 
 
  Η δράση, θα χρηματοδοτηθεί από κονδύλια του ΕΣΠΑ μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), με προυπολογισμό 80 εκατ. Ευρώ. Απευθύνεται σε κάθε είδους μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον τουρισμό, σε όλα τα νησιά (ενδεικτικά:ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικά πρακτορεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ και θαλάσσιου τουρισμού γενικότερα, άλλες επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού, επιχειρήσεις μεταποίησης τοπικών προϊόντων τουριστικού ενδιαφέροντος, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης κ. ά).
 Η δράση αυτή, θα παρέχει δάνεια ύψους από € 10.000 έως € 30.000, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους (ειδικά για τα μικρά νησιά, κάτω των 3100 κατοίκων, μηδενικό επιτόκιο) για την υλοποίηση ενεργειών εκσυγχρονισμού, ανακαίνισης, αισθητικής βελτίωσης και κάλυψης λειτουργικών αναγκών επιχειρηματικής ανάπτυξης των νησιωτικών επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας του προσφερόμενου προϊόντος.
 ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου