Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΕ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!


ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Θεόφιλος Μιχαλάτος)

ΚΑΙ  


ΑNAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  IONIANPRESS 


Τελικά το περιβόητο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί δεν έγινε! Αφού η Δημοτική Πλειοψηφία είχε σοβαρό πρόβλημα παρουσιών και υπήρχε κίνδυνος να υπάρχει μεν απαρτία αλλά χωρίς «υπεροπλία» της Δημοτικής αρχής!
Για το λόγο αυτό, συγκεκριμένος σύμβουλος της πλειοψηφίας (ο κ. Κωνσταντάκης) παρέμενε μέχρι τελευταίας στιγμής στο γραφείο του, ούτως ώστε , αν χρειαζότανε να εμφανιστεί!
Παρόντες τελικά ήσαν 13 σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι τρεις της «λαϊκής Συσπείρωσης» οι οποίοι κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου και μίλησαν για «παρωδία και κοροϊδία»!
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σίγουροι απόντες ήσαν , ο Σπ. Ματιάτος, Δημ. Πυλαρινός και Ελπίδα Κατσαίτη, οι οποίοι, «σφυροκοπήθηκαν» από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις, προ κειμένου να αλλάξουν απόφαση και να προσέθουν. Απών, μάλλον ήταν και ο Δημ .Φιορεβάντες καθώς και ο κ. Μαρκέτος (λόγω ασθενείας).
Απουσίαζε επίσης και ο κ. Μοσχονάς (που επισήμως τουλάχιστον, ελέχθη ότι ήταν στην Καλαμάτα... ).
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμαρχος είναι έξαλλος μ' αυτές τις εξελίξεις και επιστρέφει άρον- άρον στη Κεφαλονιά για να ασχοληθεί προσωπικά με τους «αντάρτες» της παράταξής του!
Απ' ότι φαίνεται πολλά έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας, σ' αυτή την ταλαιπωρημένη πόλη. Ο Δήμος έχει μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων και προσωπικών πολιτικών, κάτι που είναι φυσικό να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ακόμα και σε κάποια μέλη της πλειοψηφίας που δεν έχουν χάσει ακόμα την αίσθηση της προσωπικής τους πολιτικής αξιοπρέπειας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου