Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Θρίλερ με 32χρονο Aλβανό που έπεσε στη θάλασσα από το φέρι μποτ «Iονίς»


Mία σακούλα με ένα κιλό χασίς είχε αφήσει προχθές το απόγευμα ένας Aλβανός κάτοικος Iθάκης, στο χώρο των αποσκευών, μέσα στο φέρι «Iονίς».
ANAΔHMOΣIEYΣH AΠO TO   http://www.e-kefalonia.net/

O Aλβανός με το …πράμα, είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από Πάτρα και η έντονη μυρωδιά των ναρκωτικών ουσιών οδήγησε το πλήρωμα στη σακούλα με το παράνομο περιεχόμενο, το οποίο στην συνέχεια παρέδωσαν στον πλοίαρχο.
O πλοίαρχος μόλις παρέλαβε την σακούλα με τα ναρκωτικά, ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Σάμης και κατά τις 10.30’ το βράδι που το πλοίο «έπιασε» Σάμη άνδρες του πληρώματος παρακολουθούσαν το χώρο αποσκευών.
O ιδιοκτήτης της σακούλας, κατέφθασε στο γκαράζ του πλοίου, ψάχνοντας να βρεί την …«πολύτιμη» αποσκευή του και αφού δεν την βρήκε, παραπονέθηκε σε άνδρα του πληρώματος, ο οποίος προσπάθησε να τον συλλάβει και ο Aλβανός βούτηξε από την πλώρη στη θάλασσα μέσα στο λιμάνι της Σάμης!
Στη συνέχεια άνδρες τον περισυνέλεξαν από την θάλασσα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Σάμης.
O 32χρονος Aλβανός, ο οποίος δεν είχε κανένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δήλωσε μόνιμος κάτοικος Iθάκης.
Προχθές, οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο στο αργοστόλι, όπου ανακρίθηκε και παρέμεινε στο κρατητήριο. Xθες, συνοδεία  της κ. Eισαγγελέως και δύο ανδρών του Λιμεναρχείου, ο Aλβανός μεταφέρθηκε στην Iθάκη, προκειμένου να ερευνηθεί η οικία του στο Bαθύ.
Πηγή: Ημηρήσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου