Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ!!!


ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Αν και κάποιοι από τους παραβρισκόμενους ξεκίνησαν τις τοποθετήσεις τους τονίζοντας πως ήταν λίγο αργά για μια τέτοια συνάντηση, ο κ. Κουρής επεσήμανε πως «ποτέ δεν είναι αργά και σκοπός είναι έστω και τώρα να ακούσουμε τα προβλήματα και τις επισημάνεις των επαγγελματιών και αν μπορούμε να τα λύσουμε».
Και ήταν πολλά και ενδιαφέροντα, αυτά που ακούστηκαν. Επι παραδείγματι για το θέμα της καθαριότητας των δρόμων, για το θέμα των υποδομών στο αεροδρόμιο «Η υποδομή του αεροδρομίου δεν είναι η καλύτερη δυνατή» τόνισε ο κ. Καραπέτσας, για την σήμανση στη Λάσση, το παρεχόμενο σέρβις προς τους τουρίστες, τα ΤΑΞΙ και τις χρεώσεις αυτών. Ο Πασκουάλε Ντ'΄Αμίκο έθεσε το θέμα του προβλήματος που υπάρχει τελευταία με τους επισκέπτες από τον Νότια Ιταλία, που θέλουν να έρθουν με τα αυτοκίνητά τους στο νησί και πλέον δεν υπάρχει καράβι να τους φέρει.
Πάντως, φαίνεται πως στο «παιχνίδι» θα μπουν δυναμικά από φέτος και οι Αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία, καθώς όπως συμφωνήθηκε θα δημιουργηθεί ένα τρίπτυχο φυλλάδιο που θα ενημερώνει τους τουρίστες από τα Κρουαζιερόπλοια για τους Αρχαιολογικούς χώρους που θα μπορούν να επισκεφτούν κατά την παραμονή τους στο νησί.
Παράλληλα, ο κ. Κουρής δεσμεύτηκε να δοθεί το ποσό των 18.000 ευρώ για την αποκατάσταση στο στέγαστρο του Θολωτού Τάφου στα Τζαννάτα.
Ακούστε παρακάτω τις τοποθετήσεις
Εισήγηση Σωτήρη Κουρή

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
ΑΤΡΟΣ (ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ)
ΔΡΑΚΑΙΝΑ(ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ)
ΜΑΡΙΝΑ  ΠΟΡΟΥ
ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΠΕΡΣΕΑΣ
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ  (ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ)
ΕΛΕΙΨΗ  EΔΩ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ  ΚΑΙΡΟ  ΣΩΣΤΟΥ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦOΡΗΣΗΣ  κτλ..,,!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου