Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Φοβούνται νέα πτώση μετεωρίτη;


ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ 


H NASA και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, στις 19 Μαρτίου 2013, σε συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών.

Το τελευταίο διάστημα και γενικότερα τα τελευταία 2 χρόνια, ο πλανήτης μας δέχεται απρόσμενα πολλές πτώσεις αστεροειδών, πολύ μικρών βέβαια, πλην του πιο μεγάλου που έπεσε το προηγούμενο μήνα στη Ρωσία και προκάλεσε πολλές ζημιές.

Τώρα έρχεται να ταράξει τα νερά των αστρονόμων αλλά και ολόκληρου του κόσμου, η δήλωση ενός επιστήμονα με το όνομα Raymond. Συγκεκριμένα δήλωσε, πως περιμένει μέσα στις επόμενες 1 με 2 εβδομάδες, μία πτώση μετεωρίτη, στην Αμερική. Δήλωσε πως στην αρχή δεν πίστευε πως τα στοιχεία του έδιναν αυτή τη τροχιά για το συγκεκριμένο αστεροειδή, ωστόσο όταν τα ξαναείδε και τα επανεξέτασε δεν πίστευε στα μάτια καθώς τα στοιχεία επαληθεύτηκαν.

Τέλος δήλωσε, πως από τη γη, δεν μπορούμε να διακρίνουμε ακριβώς τα ουράνια σώματα που κατευθύνονται προς τα εμάς, εξαιτίας είτε της σκιάς που δημιουργεί η γη στον αστεροειδή, είτε του φωτός του ήλιου που μας δείχνει τη σκιά του αστεροειδή με αποτέλεσμα να μη τον διακρίνουμε.

Εμείς πάντως κρατάμε επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο επιστήμονα, στηρίζοντας πάντως τις φοβίες της NASA, όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών. (http://greek-weather.org/)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Μωρέ σωστός είναι ο επιστήμονας, ο μετεωρίτης έρχεται και θα πέσει αλλά σε άλλο μέρος όχι στην Αμερική.
    Πάμε στοίχημα?

    Ρε που το θυμήθηκα αυτό πάλι !
    Πως τον είπε ο άλλος?
    Παμεστοιχημάτος, τι κάνεις ορέ πως πάνε τα κέφια?
    Μπέης στο χαρέμι μπαγασάκο!!

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ,,ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΙΘΑΚΗ!!!!!,, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ,,
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΖΙΟΤ,, ΕΧΩ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΣΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!,, ΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ,, ΜΟΝΟ Ο ΒΟΥΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ ,,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ,,! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,,! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΧΑΧΑΧΑ! ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΣΙ,,! ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΜΕΝΑ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή