Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΙ‏


ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΙ. THN NIKH ΔINOYN OI AΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


Μετά την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του μνημονιακού σχεδίου ΑΘΗΝΑ που καταργεί το ΤΕΙ Ιονίων νήσων και με την αποχώρηση των φοιτητών σε ένδειξη διαμαρτυρίας , δηλώνουμε και καταγγέλουμε:

Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς για την πρωτοφανή προτροπή του προς στην τοπική κοινωνία να μην συμμετάσχει στον αγώνα των φοιτητών διότι κατά τις αυταπάτες που καλλιεργεί ,θα λυθούν όλα δια μέσου των ,, γνωριμιών,, του.-τα αποτελέσματα είναι γνωστά-.
Συγκεκριμένους παράγοντες του Δήμου που μέχρι και την τελευταία στιγμή διέδιδαν ψευδείς ,,ειδήσεις,, ότι η συγκέντρωση αναβάλλεται, γιατί τα μικρά τους ιδιοτελή συμφέροντα τα βάζουν πάνω από το καλό όλης της τοπικής κοινωνίας.
Δηλώνουμε όμως ότι δεν μας πτοούν οι προσωρινές αντιξοότητες , ότι ο αγώνας για την παραμονή των ΤΕΙ θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο πείσμα με ενωμένη την μεγάλη λαϊκή και ριζοσπαστική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας με ένα και μοναδικό αίτημα.

Τα αιτήματα των φοιτητών.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ <<ΑΘΗΝΑ>>
ΤΑ ΤΕΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου