Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η κτηνοβασία διχάζει τη Γερμανία



ΠΗΓΗ  http://www.real.gr
Διαμάχη ξέσπασε στη Γερμανία για τον τρόπο με τον οποίο η πολιτεία θα χειριστεί τους κτηνοβάτες. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προωθεί σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της κτηνοβασίας, βρίσκεται όμως αντιμέτωπη με οργάνωση υπεράσπισης της πρακτικής αυτής, η οποία ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που επιδίδονται στην κτηνοβασία ξεπερνά τις 100.000 και επίσης ότι η συνεύρεση γίνεται με τη συναίνεση των ζώων!

Στην Επιτροπή Γεωργίας της γερμανικής βουλής πάει αύριο η πρόταση για τροποποίηση του νόμου περί κτηνοβασίας, ο οποίος μέχρι σήμερα την απαγορεύει μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται. Η νέα πρόταση προβλέπει ρητή απαγόρευση τέτοιας σεξουαλικής συνεύρεσης «ώστε να βελτιωθεί και ο βαθμός προστασίας των ζώων», δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα ο επικεφαλής της Επιτροπής Γεωργίας της Μπούντεσταγκ, Χανς Μίχαελ Γκόλντμαν. Ο τροποποιημένος νόμος θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, είπε ο Γκόλντμαν, γνωστοποιώντας επίσης ότι τα πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης θα φθάνουν τις 25.000 ευρώ.

Η Μαντελέν Μαρτίν, υπεύθυνη για την προστασία των ζώων στο κρατίδιο της Εσσης, δήλωσε πρόσφατα ότι ο νόμος επιβάλλεται να αλλάξει, ώστε να γίνει ποινικό αδίκημα η κακοποίηση των ζώων, ωρυόμενη μάλιστα για το γεγονός, ότι στη Γερμανία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια οίκοι ανοχής με ζώα! Στον αντίποδα καταγγέλλει και απειλεί με προσβολή του νόμου στο δικαστήριο η οργάνωση ΖΕΤΑ, η μοναδική «στον κόσμο, κατά τον ιδρυτή της Μίχαελ Κίοκ, που μάχεται για το δικαίωμα των κτηνοβατών. Οι οποίοι όμως αυτοαποκαλούνται ζωόφιλοι.

Αν μάλιστα διαβάσει κανείς την ηλεκτρονική Wikipedia, θα μάθει ότι «ζωόφιλος» στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα είναι αυτός που «ελκύεται συναισθηματικά και σεξουαλικά από τα ζώα». Ακριβώς αυτό λέει και ο Κίοκ. Ισχυρίζεται μάλιστα σε συνέντευξή του ότι οι τετράποδοι «σύντροφοι» των ανθρώπων δείχνουν ξεκάθαρα τα συναινούν στη σεξουαλική πράξη. Οπως η Κέσι, το σκυλί του. «Οταν την κοιτάζω, ξέρω τι συμβαίνει. Ασε που καταλαβαίνεις τα ζώα πολυ περισσότερο απ’ ό,τι τις γυναίκες» καταθέτει χαρακτηριστικά ο κ. Κίοκ στο απαύγασμα της σοφίας του. Είναι δε έξαλλος με το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται θεωρώντας ότι στρέφεται ευθέως κατά των 100.000 «ζωόφιλων». Τόσοι υπολογίζει ότι επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις με τα ζώα στη Γερμανία. Αλλά δεν το δηλώνουν όλοι, εξηγεί. 

Η οργάνωση «Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας» επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω Διαδικτύου για την πρακτική αυτή, ενώ πολλές είναι οι φάρμες που νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Ο Κίοκ θεωρεί ότι η επαφή ανθρώπων που συνδέονται με την ίδια επιθυμία βοήθησε την ψυχολογία τους σημαντικά, σε τέτοιο βαθμό, που «ο αριθμός των αυτοκτονιών έχει μειωθεί σημαντικά». Το σάιτ του Κίοκ, του 52χρονου βιβλιοθηκάριου, ανοίγει με βίντεο εισαγωγής στην κτηνοβασία. Είχε μερικές εκατοντάδες «χτυπήματα» καθημερινά, αλλά μετά τη συνέντευξη έφτασε σε πολλές χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου