Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τσεκ απ» εν όψει της νέας τουριστικής σαιζόν


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ E-KEFALONIA.


Τι προτεραιότητες έθεσαν Σωτήρης, Κεκκάτος, Γρουζή, Κατσαΐτη και ο προϊστάμενος κλασικών αρχαιοτήτων για τη νέα τουριστική χρονιά
Χθες το απόγευμα, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα των συνεδριάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα, οι φορείς του τουρισμού, εν όψει του ξεκινήματος της νέας τουριστικής περιόδου. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Δήμου Κεφαλονιάς Ευάγγελος Κεκκάτος, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαίτη και ο προϊστάμενος της στ’ εφορείας κλασσικών αρχαιοτήτων Ανδρέας Σωτηρίου.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι χθες, είχαμε την πρώτη άφιξη τουριστών για το έτος 2013. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια επιτυγχάνεται νωρίτερα το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, κάτι που σηματοδοτεί την επιμήκυνση της, που από χρόνια επεδίωκαν οι φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.Μέσα στα πλαίσια αυτά τέθηκαν από τους φορείς οι ανησυχίες τους όσον αφορά το οδικό δίκτυο, τις λιμενικές υποδομές,?? την καθαριότητα, τις υποδομές και υπηρεσίες του αεροδρομίου αλλά και η αξιοποίηση και προσβασιμότητα αρχαιολογικών χώρων,??   ακτών κ.λπ.??

Οι συμμετέχοντες αρμόδιοι φορείς ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους, σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν και υποσχέθηκαν να παρέχουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που απαιτούνται. Τονίστηκε ότι με τη συνεργασία όλων θα αντιμετωπιστούν τα περισσότερο οξύμωρα θέματα. Ο κ. Σωτηρίου ανέπτυξε το πρόγραμμα των έργων και δράσεων της αρχαιολογικής υπηρεσίας και τις ενέργειες τους, προκειμένου να υπάρξει ετοιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεων. Επειδή απουσίαζε η αερολιμενάρχης, ανέλαβε ο κ. Κεκκάτος, στις προσεχείς ημέρες να προκαλέσει ειδική συζήτηση, γιατί οι υπηρεσίες του αεροδρομίου απασχολούν την πλειοψηφία των φορέων. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και η συνεργασία θα είναι συνεχής, ιδιαίτερα των αρμοδίων φορέων για την αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης.
sunedriash_tourismou2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου