Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Διάκριση για τη Κεφαλονιά.


Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Διάκριση για τη Κεφαλονιά.
Η Κεφαλονιά, 2ο ομορφότερο και δημοφιλέστερο Ευρωπαϊκό Νησί σύμφωνα με το TripΑdvisor για το 2013.
Μετά τις διεθνείς Βραβεύσεις, τόσο το 2011, όσο και το 2012, της Κεφαλλονιάς, ως «ποιοτικός ταξιδιωτικός προορισμός» από την International QualityCoast, έρχεται η TripAdvisor να επιβεβαιώσει με τον πιο αντικειμενικό τρόπο την Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Διάκριση για το 2013.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση για την Κεφαλονιά. Η διάκριση αυτή, στο ξεκίνημα της Τουριστικής περιόδου, μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον του Τουρισμού μας και ταυτόχρονα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη μας για την λειτουργική και αποτελεσματική διαχείριση και σωστή αξιοποίησή της.

Το μέγεθος της διάκρισης αυτής είναι τεράστιο, αρκεί να σκεφτεί κανείς τι είναι το ΤripΑdvisor:
Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, όπου οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν και να απολαύσουν ένα τέλειο ταξίδι, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων.
Οι ιστότοποι της φίρμας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες  μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 100 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες.  Λειτουργούν σε 30 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η Κίνα. Επίσης, το TripAdvisor περιλαμβάνει και το τμήμα TripAdvisor για επιχειρήσεις, ένα αποκλειστικό τμήμα που παρέχει στην τουριστική βιομηχανία πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του TripAdvisor.
Επίσης, το TripAdvisor διευθύνει και λειτουργεί 19 άλλους ιστότοπους ταξιδιωτικών μέσων, προσελκύοντας μαζί πάνω από 75 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.
Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς βρίσκεται σε συνεργασία με την Α/Περιφέρεια, τον ΕΟΤ,  τους Επαγγελματίες του Τουρισμού και όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, για μια ακόμη επιτυχημένη τουριστικά χρονιά.
Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού
Ευάγγελος Κεκάτος
ΠΗΓΗ http://www.vlahatasamis.gr/index.php/vlahata-samis-eidiseis/kosmo/item/895-germaniko-egklima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου