Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ


ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΚΑΙ  ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ 25 ΕΩΣ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ,, ΚΑΙ   ΕΚΤΟΣ  ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ  ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ   ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΙΣΑΝΗ!

ΚΑΙ  ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ,, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΗ,  ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΟΛΩΤΟ ΤΑΦΟ, ΕΝΩ  ΖΗΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ!, ΚΑΙ  Ο ΑΝΤΟΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ  ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ,, ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 18.500 ΕΥΡΩ!
ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!  

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013


Η ΔΡΑΚΑΙΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Η Γ' Τάξη ενός Δημοτικού Σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης φιλοξένησε στη διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος 'τη γλυκιά δρακουλίνα' του διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος 'Τα Μυστικά της Δράκαινας': διαβάστε παρακάτω ή στη στήλη αριστερά το μήνυμα που λάβαμε:

Lapis Jasper, αναρτήθηκε χθες στις 8:04 μμ

Από την Κεφαλονιά ...στην Κρήτη με τα φτερά της Δράκαινας!
Η γλυκιά δρακουλίνα του διαδικτυακού προγράμματοςhttp://www.drakainacave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=82&lang=el. Τη φιλοξενήσαμε για λίγο στη Γ΄τάξη του σχολείου μας, εδώ στο Ηράκλειο. Μας μίλησε για τον τόπο της, για τη σπηλιά της, για τους ανθρώπους που έζησαν εκεί και για τα δημιουργήματά τους, για τους αρχαιολόγους που σήμερα με γνώση και πάθος δουλεύουν εκεί. Και μας παρακίνησε να κάνουμε τη δική μας νεολιθική ανασκαφή. Την αγαπήσαμε πολύ! Τι κρίμα που δεν μπορούμε φέτος να την επισκεφθούμε κι εμείς στην Κεφαλονιά!

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Δοκίμασα το πρόγραμμα με δισταγμό, λόγω της απόστασης (απαγορευτική για άμεση εμπειρία, που είναι από τα βασικά γι' αυτή την ηλικία) και του περιορισμένου χρόνου που έχουμε για πολιτιστικά προγράμματα. Στην Κρήτη είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, ένα σεβαστό χρονικό διάστημα θα το αφιερώσουμε στην Εποχή του Χαλκού και τα μινωικά. Όμως δύσκολο ν' αντισταθεί κανείς σ' αυτό το καλοσχεδιασμένο διαδικτυακό πρόγραμμα που παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και τόσο έτοιμο υλικό. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή! Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση από τόσο μικρά παιδιά. Οφείλω πολλές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος!

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Τελικά θα με αναγκάσετε να αναφωνήσω το χριστιανικό "ουδείς προφήτης στον τόπο του" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.!!


ακολουθεί μια παλιά ανάρτηση  με βιντεάκια από τον Θολωτο Τάφο Τζαννατων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου