Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ,, ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενοδοχείο γυμνιστών στη ΡΟΔΟ!
  Σε 20 μέρες ανοίγει τις πύλες του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ  ΕΝΗΜΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
 
Ένας νέος παράδεισος για τους φυσιολάτρες ανοίγει τις πύλες του στη περιοχή Παραδείσι - Θολός στη Δυτική πλευρά του νησιού μας.


Το νέο αυτό θέρετρο θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ολόγυμνοι στη πισίνα αλλά και να μετακινούνται ελεύθερα και στους εσωτερικούς χώρους του.

Μετά την ακρως πετυχημένη πορεία του μοναδικού ξενοδοχείου γυμνιστών στην Ελλάδα του Vritomatrisστα Σφακιά της Κρήτης, οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου στο Παραδείσι αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τολμηρό βήμα. Το Naturist Angel αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανακαίνιση και θα είναι έτοιμο να ανοίξει της πύλες του 1η Απριλίου.

Έχει 32 δωμάτια,πισίνα,snak bar και αρκετούς ειδικά διαμορφωμένους χώρους σύμφωνα με τις προτιμήσεις των φυσιολατρών.

Ήδη εδώ και αρκετό το ξενοδοχείο υπάρχει σε όλα τα site που αφορούν ταξιδιωτικούς προορισμούς για φυσιολάτρες όπως και στο παγκόσμια γνωστό site κρατήσεων το Booking.com.

Το Naturist Angel δεν θα είναι ανοιχτό μόνο για τουρίστες αλλά και για όλους τους κατοίκους της Ρόδου. Θα δίνει μάλιστα την δυνατότητα σε όλους τους ντόπιους να γίνουν μέλη του Naturist Angel Club και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές σε προνομιακές τιμές 

Tα ξενοδοχεία τύπου Νaturist Angel προσελκύουν αποκλειστικά γυμνιστές. Άλλωστε,γι'αυτό το λόγo έχουν δημιουργηθεί.

Αν ανήκετε στους «εραστές» του γυμνισμού και θέλετε να κάνετε μπάνιο σε πισίνα χωρίς το μαγιό σας δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πλέων δίπλα σας! Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και 25 χρόνια στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Φαληράκι λειτουργεί μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες γυμνιστών τις Ελλάδας που έχει βραβευθεί και με γαλάζια σημαία.

Άλλωστε, το κίνημα του γυμνισμού έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα και κανείς πλέον δεν μπορεί να το... κόψει παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλές αντιδράσεις. 

Κωνσταντίνος Τύρελης, 
ifmedia.gr    4/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου