Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. (video)


Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν. Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο. Εκείνη την ώρα η γυναίκα που περνούσε τυχαία από την περιοχή...



«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», είπε στο φίλο της, με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο η 25χρονη κοπέλα που έπεσε νεκρή από τα πυρά των κακοποιών, χθες βράδυ στα Ίσθμια Κορινθίας.
Η κοπέλα βρέθηκε στην μέση πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της.
Τα τελευταία λόγια της άτυχης 26χρονης μετέφερε σε ανταπόκριση του δημοσιογράφος του korinthos tv.
Εντωμεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών που εμπλέκονται στην χθεσινοβραδυνή ένοπλη, αιματηρή ληστεία σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών.
Ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου τραυματίστηκε διερχόμενη 25χρονη που δυστυχώς, κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, φέρουν βαρύ οπλισμό και επέβαιναν σε μαύρο τζιπ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394 που αφαίρεσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα.
Η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου