Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!! 11 ΜΑΙΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ  ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ  ΜΟΥ,,!
ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΙΚΑΡΩ ΛΙΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ "ΑΡΙς"..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ
ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,,
(ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ)
Ρε φίλε σε έχασα και νόμισα ότι έπεσες στη θάλασσα πάνω τσου πανηγυρισμούς και χάθηκες! Πάει ο άνθρωπος είπα, χα χα χα. Μέχρι τη Νικολούλη επήρα μπας και είχε κάνα μήνυμα για εξαφάνιση. Πάντως δε είμαι και τόσο σίγουρος ότι δε μας δούλεψαν. Δε βαριέσαι που λένε, τέλος καλό όλα καλά. Άντε και στα τελικά. σε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΣΣΚΑ

Χριάπα: "Δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στον τελικό της Κωνσταντινούπολης"


Ο Ρώσος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για το έξτρα κίνητρο της ομάδας του ενόψει του φετινού ημιτελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Λονδίνο (10/5).

ΚΑΙ  ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ,, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΘΜΩΝ!!
ΤΙΣ 11 ΜΑΙΟΥ ,,ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΥΠΕΛΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΤΑΜΠΛ., ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ  40 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου (20.30), μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης

Τυπικά γηπεδούχος είναι ο Αστέρας, ο οποίος θα πάρει 13.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο πέταλο που βρίσκεται στην πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας.

Από την άλλη ο τυπικά φιλοξενούμενος Ολυμπιακός θα παραλάβει για τις ανάγκες των οπαδών του 33.000 εισιτήρια που είναι από τη πλευρά του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και της λεωφόρου Κύμης.

Οι προσκλήσεις που θα έχει στην διάθεσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα είναι 3.000, ενώ θα θυμίσουμε πως τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 30 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Κατάλαβα, εσύ θα τυλίξεις το αρνί του Πάσχα με αμπελόφυλλα για να ψήσεις τσου «πράσινους» στη σούβλα! Και στο στόμα μια χούφτα τριφύλλι μη το ξεχάσεις.
    Δείξε λίγο ανωτερότητα και οίκτο ορέ, τσου θέλουμε για τη προπόνηση.

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή