Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Β. Λορεντζάτος


προς Εμένα

Αργοστόλι για Ευρώπη

To Aργοστόλι νίκησε τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την 4η θέση.

Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη



Δημοσίευση: 20 Απρ. 2013 20:04
Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η περιφέρεια στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών! Κι αν για τη Χίο είναι συνηθισμένη υπόθεση, το Αργοστόλι έγραψε ιστορία.
Οι Κεφαλονίτες εξασφάλισαν την 4η θέση στην κανονική περίοδο, μια αγωνιστική πριν το τέλος, μετά την επεισοδιακή νίκη με 12-9 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν τη νίκη με διαφορά τριών γκολ για να ευνοηθούν σε πιθανή ισοβαθμία με τους "πράσινους" . Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τον αγώνα δίχως τον προπονητή Φάνη Κουντουδιό και τον βοηθό προπονήτη Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μπουδραμής (ο άλλος ήταν ο Μοιράλης) έγραψε "στο 0.05 πριν τη λήξη της δ' περιόδου ήρθε προπονητής του ΠΑΟ Κουντουδιός προς το μέρος μου και μου είπε: "Γι αυτό που έγινε σήμερα θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη» και απεβλήθηκε κόκκινη κάρτα. Μετά το τέλος αγώνα ο ίδιος και ο βοηθός του Παπαδημητρακόπουλος (που επίσης είχε αποβληθεί νωρίτερα) πήγαν προς τη γραμματεία και έλεγαν: "Θα το θυμάστε μια ζωή, διαλύσατε τον Παναθηναϊκό. Μην ξαναπατήσετε στο ΟΑΚΑ". Επίσης, επιτέθηκαν φραστικά στον παρατηρητή διαιτητσίας Λάκη Τσαντά. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παικτών και κυρίως του Γιώργου Αφρουδάκη, όπως επίσης και την έγκυρη επέμβαση αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χώρο της πισίνας".
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-4, 2-2, 2-2
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ (Θ.Ανδρεάκος):  Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 1, Μαγουλάς, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 3, Χαραλαμπόπουλος 4, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Λιγνός.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φ. Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Κόχειλας Ν. 2, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 2, Δερμιτζάκης Χρ., Παρασκευόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου