Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μιχαλάτος Θεόφιλος - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Την ώρα που βουλιάζει ο Τιτανικός εμείς δεν

θα παίζουμε μουσική!!
 
                                                                            

http://kefalonianmantata.gr/icache/500x375x1/5403_mixalatos%20theofilos%20nea_1.jpgΓια άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε τη Δημοτική Αρχή να προσπαθεί  μας πείσει ότι είναι ανεξάρτητη και ότι λειτουργεί με   γνώμονα το καλό του τόπου μας και όχι το κομματικό συμφέρον. Οι μέχρι σήμερα όμως  ενέργειες της  μαρτυρούν το αντίθετο.
Ο «κυβερνητικός» Δήμαρχος κ. Παρίσης και τα γαλάζια στελέχη της παράταξης του, θα έπρεπε να έχουν ήδη αντιληφθεί ότι με τη συνεχή συναίνεση τους στις επιταγές της κυβέρνησης, έχουν οδηγήσει την τοπική μας κοινωνία σε μαρασμό και ότι κινδυνεύουμε  όχι μόνο να μην  κερδίσουμε κάτι καλύτερο για το νησί μας αλλά να χάσουμε και τα κεκτημένα.
Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πιστεύουμε ακράδαντα ότι ακόμα  και την ύστατη στιγμή, πρέπει να σταματήσουμε τις συνομιλίες και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί δυναμικές κινητοποιήσεις και δράσεις μέχρι να πετύχουμε το  στόχο μας.
Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων δημιουργήθηκε με αγώνα και μόνο με αγώνα μπορεί να διατηρηθεί και να αναβαθμιστεί.

Για το λόγο αυτό δεν συμμετέχουμε πια  στην επιτροπή διεκδίκησης για το ΤΕΙ και καλούμε όλους τους Κεφαλονίτες και τις Κεφαλονίτισες να ενώσουμε τις φωνές μας και μέσα από αγώνα να κερδίσουμε αυτά που δικαιούμαστε, όχι ως κόμμα αλλά ως τόπος. 

Την ώρα που βουλιάζει ο Τιτανικός εμείς δεν θα παίζουμε μουσική, αποδεχόμενοι ηττημένοι το μοιραίο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου