Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΙΟ‏



ΑΣΤΡΑΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2671069152


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Ζιώγαλας &
On the Road στον Αστραιο

Την Παρασκευή 12/4/2013 Ο Νίκος Ζιώγαλας & οι On the Road στον Αστραιο


Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες.
Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Οι Οn Τhe Road έχουν εντυπωσιάσει στην Αθήνα με τις εμφανίσεις τους δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε, ότι ο Σωκράτης Μάλαμας τους πάει… όπως ο ίδιος λέει, και τους έδωσε την ευκαιρία σε πολλές καλοκαιρινές του εμφανίσεις, να ανοίγουν το πρόγραμμα του.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου