Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΟΥΝΑΔΗ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Έτσι σύστησε με τη σύζυγό του εταιρεία που προωθεί –μεταξύ άλλων- και την κατασκευή του πρώτου αποτεφρωτηρίου για καύση νεκρών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εταιρεία νέας μορφής που για να συσταθεί δεν χρειάζεται η καταβολή οποιοιδήποτε χρηματικού ποσού όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Μέσω αυτής λοιπόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, φιλοδοξεί σήμερα να επεκταθεί επιχειρηματικά σε μια σειρά από τομείς.
Ένας από αυτούς είναι και η εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο.
Η εταιρεία του ζεύγους Πάγκαλου φέρει την επωνυμία  P&P Investment and Development Consultants και αντικείμενό της είναι μεταξύ άλλων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, υπηρεσίες έρευνας αγοράς, παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας, αντιπροσώπευση επιχειρήσεων κ.τ.λ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/300371/mpiznes-pagkaloy-me-tin-kaysi-nekron#ixzz2RAQKsN8t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου