Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

H εκδήλωση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις από την Περιφέρεια


H εκδήλωση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις από την Περιφέρεια
Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου & Υπηρεσιών» πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Μετά την αρχικό του χαιρετισμό, στους οποίους ανέλυσε τους στόχους και τις επιδιώξεις από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής έδωσε τον λόγο στον Εκπρόσωπο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μόσχου πρόεδρος του ΟΚΕ Ιονίων Νήσων, η οποία τοποθετήθηκε επί του προγράμματος.
Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, για την υλοποίηση επενδύσεων που εστιάζουν στην παραγωγή προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών καινοτόμων, ποιοτικών και «φιλικών» προς το περιβάλλον.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων (ανάλογη εκδήλωση πάλι με τον κ. Αϊβαλή είχε γίνει και πριν από ενάμιση μήνα από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης) και των ενδιαφερόμενων επενδυτών σχετικά με τους στόχους, τις απαιτήσεις, τις διαδικασίες και τους κανόνες εφαρμογής του προγράμματος, προκειμένου να διευκολυνθούν στο σχεδιασμό και την υποβολή των προτάσεών τους.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων και υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ).
Στην συζήτηση έδωσαν το παρών ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ρουχωτάς, Παναγής Βανδώρος, άνθρωποι του τουρισμού (Σπύρος Γαλιατσάτος, Κατερίνα Ατσάρου), ο Σταύρος Τραυλός, ο Κώστας Γαλιατσάτος της Διαδημοτικής και άλλοι.
Παρακάτω φωτογραφίες

Έκθεση εικόνων ΣΤΟ  http://inkefalonia.gr

  • Click to enlarge image DSC_0363.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0365.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0368.jpg
  • Click to enlarge image DSC_0369.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου