Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τι σχέση έχουν με την Ελλάδα oι Γούντι Αλεν, Μπραντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ;;;



Ο Woody Allen έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια "περιπλάνηση" στην Ευρώπη, δημιουργώντας ταινίες για τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης, έχοντας ήδη επισκεφθεί Ρώμη, Παρίσι και Βαρκελώνη...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, o σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία ύμνο για την Αθήνα, η οποία προσωρινά έχει τον τίτλο "Athens by night" και διηγείται την ζωή ενός Αμερικάνου συγγραφέα που ζει στην Πλάκα και βιώνει την ελληνική κρίση.


Που κολλάει ο Brad Pitt και η Penelope Cruz; Μα φυσικά στη διανομή των ρόλων!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον συγγραφέα θα υποδυθεί ο Brad Pitt και η Penelope Cruz την ελληνίδα αγαπημένη του.

Μάλιστα εδώ και καιρό βρίσκεται στη χώρα μας το 11μελές συνεργείο των συνεργατών του Woody Allen για να ολοκληρώσει το ρεπεράζ της ταινίας, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, γύρω από την περιοχή της Πλάκας, στην Κεφαλλονιά, στη Σκιάθο και τη Λέσβο.   ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

AKOΛΟΥΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ  Ε-ΚΕFALONIA.NET
Kαλεσμένος στο τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος ο οποίος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν το WoodyAllenνα γυρίσει ταινία του Hollywood, σκηνές της οποίας θα γυριστούν στη Κεφαλονιά.
Ο κ. Κεκάτος μεταξύ άλλων ανέφερε στον ANT1 ότι «είναι βέβαιο ότι η συμβολή και αυτής  της ταινίας θα προσθέσει στη θετική εικόνας της χώρα μας πρωτίστως και της Κεφαλονιάς στη διεθνή αγορά του τουρισμού και του πολιτισμού».
Δείτε εδώ τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αντιδήμαρχος τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου