Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ARIS,, ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ!!




Σας αρέσει · 16 ώρες πριν 

Ραζάτα Κεφαλληνίας - Κυκλώπεια τείχη αρχαίας Κράνης - 5ος - 2ος αιώνας π.Χ.

Razata - Island of Kefalonia - Cyclopean walls - ancient city of Krani 5th - 2nd Century BCE

http://www.leepka.gr/?page_id=817

ΚΑΙ 

 Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας

ΕΠΙΣΗΣ 

O  ARIς  ΙΣΩΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ  ΑΡΧΑΙΟΛOΓΙΚΑ  !!!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ!

 σε Kephaloidion - Coephaledium - Cefalu


2 σχόλια:

  1. Που τα βρίσκεις ορέ Poros λες να αρχίσουνε και εκείνοι οι Κολομπαίοι να ψάχνουνε αφού βρήκανε τον Οδυσσέα, ότι μετά τη καταγωγή τους σα Θιακοί είναι και Αφρικανοί?
    Γιατί το λέω θα μου πείς?

    Λοιπόνε εκεί στη παλιά Μαυριτανία (σήμερα Μαρόκο) καμιά 30 χιλιόμετρα από τη Ταγγέρη προς τα Ν.Δ. έχει μια παλιά Ρωμαϊκή πόλη (μόνο ερείπια) Λίξουρ ονόματι.
    Αυτή τη πόλη την είχανε φτιάξει (όπως και κάνα δυό άλλες) ο Ιούλιος καίσαρας μαζί με το Γάιο Αντώνιο σα κολέηδες όταν κυριέψανε τη περιοχή.
    Αυτή η πόλη είναι στις όχθες ενός ποταμού όχι μακριά από τον Ατλαντικό.
    Όταν λοιπόν ήρτε για «διακοπές» στη Παλική ο Αντωνάκης που τον ξαπόστειλε ο κολέας του άρχισε να χτίζει πάνω στο Παλιξιάνικο ποτάμι το νέο Luxuri ένεκα αναμνήσεων προφανώς, ή οι Παλιξιάνοι ήτανε κατίμαυροι και του θυμίζανε τη Νορθ Άφρικα. Άλλες πληροφορίες λένε ότι εκεί κάτου είχε ο Αντώνιο μια μαυριδερή γκόμενα Αφρικανοληξουραία).
    Αλλά αποδήμησε με το ζόρι προς Άδη ο Καίσαρας, την έκαμε και ο Αντώνιο για Ρώμη και άφησε το έργο στα θεμέλια, το όνομα Ληξούρι όμως παρέμεινε.
    Να δείς που θα μας βγούνε και Μαροκινοί οι Ληξουραίοι! Χα χα χα χα χα.

    Υ.Π.
    Έχω και για τσου Αργοστολιώτες να γράψω μη χαίρουνται, που μας έχουνε πρήξει με το όνομα τση πόλης, ( πόλη του φωτός και άλλες τρίχες κατσαρές)!

    Χουά χα χα χα χα χα. Άρης θεός του πολέμου! (Μπουμπουνητά οσφραίνομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορέ δε πάει εκειός ο Μίλμακ εκεί κάτου να φωτογραφίσει τσι μούρες τους να κάμουμε σύγκριση, γιατί με τρώει η περιέργεια.!

    Χουά χα χα χα χα.
    KAI  MEΡIKA AKOMH ΣXOΛIAKIA TOY  ΣE TEΛEYTAIEΣ ANAΡTHΣEIΣ
    Άμα θέλει και κρίνομαι κατάλληλος βοηθάω στο προεκλογικό αγώνα και αγοράζω και το συρματόπλεμα αλλά θα κάτσω και εγώ μέσεδαύτο. Όχι να με πετάξουνε απόξου σα θεόκουρλο. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΛΑΜΑΔΑ
    Καλά να πάθει ο ξαπλωτός γιατί είναι τελείως άσχετος και μαλάκας! Τι ερωτευμένος τι άστεγος είναι ίδια λέξη έκπαλαι! …«Την κόρη σας και μίαν καλύβην» δε το έχει ματακούσει ο κόπανος?? Υ.Γ. Αυτό το αφιερώνω τσου ερωτευμένους μπας και ξυπνήσουνε. Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΗΜΕΡΑΣ
    Καπετάνιε και του χρόνου. Με τα ο συμπάθιο αλλά έχω μια απορία: Εσύ έψησες το κατσίκι, ή το κατσίκι εσένα? Χα χα χα χα. Μόνο ένα βλάχο από τα Γρεβενά έχω δεί να ψήνει αρνί σε 3.5 ώρες με πέντε κάρβουνα και κυριολεχτώ. Εσύ συνέχεια το θερμαστή πρέπει να έκανες! Πάντως στα δεσίματα μαέστρος! Και πάλι και του χρόνου να είμαστε καλά. σε ΠΑΣΧΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου