Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σ.Α.Σ ΠΡΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ: ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ.. ΒΛΕΠΟΥΜΕ!


ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Το αίτημα, για ετήσια δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ”, της εταιρίας Στρίντζης, στη γραμμή Κυλλήνη – Ζάκυνθος με 4 δρομολόγια ημερησίως με έναρξη τις 14 Ιουνίου 2013, παρέπεμψε σε επόμενη συνεδρίασή του το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που συνεδρίασε προχθές Παρασκευή στη Νάξο.
Τη συνεδρίαση απασχόλησαν και τα δρομολόγια που ήθελε να κάνει η κοινοπραξία στη γραμμή Ζακύνθου για το επόμενο διάστημα.

Όπως και στις προηγούμενες συνεδριάσεις, έτσι και στην προχθεσινή δεν υπήρξε εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας. Μέχρι σήμερα κανένας πολιτικός, αιρετός, κόμμα και φορέας, δεν ασχολήθηκε σοβαρά – ως όφειλε απέναντι στην κοινωνία που εκπροσωπεί – με την υπόθεση δρομολογίων, κόστους και λειτουργίας. Η υπόθεση βρίσκεται για δεκαετίες στο απυρόβλητο, ενώ τόσο η κοινωνία όσο και οι εκπρόσωποί της, κατά καιρούς γίνονται θεατές ή χειροκροτητές, διαφόρων ενεργειών που στο πέρασμα του χρόνου λειτουργούν εναντίον του.
Τέλος, το Συμβούλιο ενέκρινε το πρόγραμμα των δρομολογίων που είχε καταθέσει έως τον Μάιο του 2014 η εταιρία “Kefalonian Lines”, ενώ απέρριψε την ένταση της Ionian Ferries που ζητούσε να μην μπει το “Νήσος Κεφαλονιά” στην γραμμή Πόρος – Κυλλήνη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr
ΠΗΓΗ ΙΟΝΙΑΝ ΠΡΕΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου