Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΥΠΟΥ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΡΓΟΝΑ!!!! (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΟΥΤΕ !!!!!!??) ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΠΑΛΙΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΟΡΓΟΝΩΝ !


Φωτογραφία για Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την ύπαρξη γοργόνων!Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται Η NOAA δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Γεγονότα Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς». Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Η Animal Planet τηλεόραση μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες». Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας. 
Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού. 
Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την ύπαρξη γοργόνων! - Φωτογραφία 2
Ο mermaidologist, Marcus Plumkin, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε «ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται».

Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Σχόλιο ιστολογίου: Μετά βεβαιότητας, πάντως, οι Έλληνες πολίτες μπορούν να διαβεβαιώσουν για την ύπαρξη καρχαριών με την μορφή ανθρώπων, που ζουν στην στεριά και τρέφονται με ανθρώπινες ζωές… Επίσης, αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό και έχουν καταλάβει σημαντικά αξιώματα στην πολιτική ζωή της χώρας… Συνοδεύονται, δε από μικρά καρχαροειδή, που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και συνήθως βρίσκονται στα ΜΜΕ…

parapona-rodou.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται πράγματι αστείο η ύπαρξη γοργονών αλλά καιρό τώρα με έχει προβληματίσει και μένανε.
    Η εντύπωση που σχημάτισα είναι ότι κάποια γοργόνα βρίσκεται στα νερά μας τουλάχιστο ένα χρόνο τώρα!
    Έχω ψαρέψει στο διάστημα αυτό 5 σουτιέν από μκικίνι του ίδιου μεγέθους, (κάθομαι και τα μετράω).
    Το απουκάτου γιατί δε το βρίσκω?
    Δεν είναι ένας σοβαρός προβληματισμός αυτό?
    Μήπως έχει ψαρέψει και κάνας άλλος σουτιέν
    για να κάμουμε πιο συγκεκριμένο το μέρος που μπανιαρίζεται να τη τσακώσουμε?

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΣ ΕΕ!!,
    ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ,, ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΩ!!, ΧΑΧΑΧΑ,, (ΚΑΜΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΩ, ή ΑΠΟΧΗ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Λοιπόν την ίδια σκέψη έκαμα!
    Τρόπος ψαρέματος γοργόνας:
    Παίρνουμε ένα πάνω μέρος από μπικίνι και του κρεμάμε φλουριά από εκειά που φοράνε οι κοπέλες που παριστάνουνε τσι βλαχούλες τσι εθνικές επετείους.
    Κόβουμε το σουτιέν στα δύο και το μισό το κρατάμε μέσα στη βάρκα.
    Πετάμε το άλλο στη θάλασσα δεμένο ωραία με σπάο πολυτελείας.
    Τα φλουριά βαραίνουνε και έτσι μπορούμε να κάμουμε συρτή όπως για λίτσες.
    Η γοργόνα ενθουσιάζετε με τα χρυσά μπιχλιμπίδια τση αρέσει το σουτιέν και ψάχνει να βρεί το άλλο μισό στην άλλη άκρη του σπάου οπότε φτάνει και πιάνεται στη βάρκα.
    Εδώ είναι τα δύσκολα!
    Ποτέ δεν ανεβαίνει γοργόνα σε βάρκα που έχει μέσα άντρα, άρα φοράς ψαθάκι γυναικείο και γυαλιά ηλίου γυναικεία, βάφεις τα χείλη με κραγιόν και φοράς ένα ίδιο σουτιέν. Οπότε τσούπ πηδάει μέσα η γοργόνα και σε ρωτάει στα αρχαία Ελληνικά:
    Που είναι το άλλο μισό σουτιέν?
    Εσύ κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις και αρχίζεις τα οχτάρια με τη βάρκα, ζαλίζεται η γοργόνα και μένει τάβλα απά στα πανιόλα!
    Προσοχή δε χρησιμοποιούμε ποτέ καμάκι, ή ψαροντούφεκο.

    Ένα ευαίσθητο σημείο και λίγο επικίνδυνο είναι το εξής:
    Άμα σου βγεί αντί γοργόνα γοργόνος πως ξεμπλέκεις?
    Σκέφτηκα με κάνα τσίγκινο σώβρακο, μπας και έχεις καμιά καλύτερη ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή