Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

"ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ" ζητά την άμεση κατάργηση του χαρατσιού


Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολεί σήμερα την ελληνική κοινωνία είναι η απειλή που υφίσταται ο κοινωνικός πολιτικός και οικονομικός χώρος της χώρας μας από την αυθαίρετη και παράνομη άσκηση της κρατικής εξουσίας.


Τι άλλο από παράνομες και αυθαίρετες θα μπορούσαν να είναι οι πράξεις εκείνες της διοίκησης που με φορολογική βία οδηγούν σε οικονομική και φυσική εξόντωση τους πολίτες της χώρας μας, παραβιάζοντας το δικό μας σύνταγμα , που ρητά ορίζει στο άρθρο 4 παράγραφος 5 ότι κάθε πολίτης συνεισφέρει στα βάρη του πολιτεύματος ανάλογα το εισόδημα του.

Σε κανένα σημείο ο συντακτικός νομοθέτης   δεν μιλά για χαράτσια και απειλητικά σημειώματα της εφορίας για κατασχέσεις και τρομοκράτηση των πολιτών.

Πρέπει να γνωρίζουμε οτί όταν παραβιάζεται το σύνταγμα και η φράση "ανάλογα το εισόδημα"  γίνεται  "έχει δεν έχει ο πολίτης"  μπορεί δεν μπορεί ,,θα πληρώσει   !!
Τότε η εξουσία του κράτους γίνεται αυθαίρετη , μετατρέπει το πολίτη σε Ραγιά, καταργεί τα ατομικά και κοινωνικά του δικαιώματα ,και μεταλλάσσει το πολίτευμα μας από Δημοκρατία σε προ-μεσαιωνική τυρανίδα.
Σε ένα τέτοιο οπισθοδρομικό  πολιτικό περιβάλλον όχι μόνο δεν μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομική δραστηριότητα των πολιτών , αλλά ούτε μπορεί να υπάρχει η ανθρώπινη ζωήστην φυσική της διάσταση.
  Για τον λόγο αυτό το σωματείο   "ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ"   ζητά την άμεση κατάργηση του χαρατσιού και απαιτεί από το κράτος όταν ασκεί την κρατική εξουσία να δεσμεύει τις πράξεις του από τις αρχές και τους κανόνες του συντάγματός:
Να μην θίγει την προστασία του πολίτη, και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής και την Δημοκρατία

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ"
ΒΑΒΑΣΗ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου