Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΙςΜΠΟΥΚΙ!!

2 σχόλια:

  1. Για την υπερθέρμανση του πλανήτη επειδή δεν πρόκειται να ζήσω τόσα χρόνια για να δω αν ισχύει, ή όχι έστω και αν ανακαλυφθεί το ελιξίριο της νεότητας (γιατί ήδη αρχίζω να βαριέμαι και θέλω αλλαγές), αρκεί να ανατρέξουμε στην ιστορία αυτού του πλανήτη και θα δούμε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες.
    Τις αντιρρήσεις μας μερικοί χρόνια τις εκφράζουμε στο διαδίκτυο.
    Είναι κάτι σα την εποχή της ξηρασίας που ποτέ δεν ήρθε.
    Κατά δεύτερον οι πληροφορίες από υπηρεσίες τύπου NASA ή αντίστοιχες του Πρεζιτέντε Πούτνα δεν κυκλοφορούν για να πληροφορήσουν την ανθρωπότητα, αλλά για να την ελέγξουν.

    Τρίτο κάποιο πρόβλημα έχει η ΝASA γιατί μπέρδεψε τα προγράμματα, το τελευταίο που κυλούσε ήτανε με τσι γοργόνες, πολύ πιο ευχάριστο βρε αδερφέ!
    Έχω πάρει ένα τηλεμπάνιστρο και παρακολουθώ το κανάλι. Έδεκει στα γουλιά τση Αγιάς Σοφιάς κάτι μπλατσουρίζει το μεσημέρι έδώ και πέντε μέρες, αλλά δε βγαίνει όξου να λιαστεί.
    Μήπως ξέρει κανένας μπρούμυτα, ή τ΄ανάσκελα κολυμπάνε οι γοργόνες, γιατί άμα είναι τ΄ανάσκελα μάλλον κάτι ξεχωρίζω…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΙΤΕΤΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,,! ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΡΕΠΟΤΕΡΣ,,ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΩ ΝΑΣΑ ΣΤΟ BBC KAI ANIMAL PLANET,, ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ!ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή