Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!


ΚΑΙ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://kefaloniaphotonews.gr/
Τέσσερις ώρες και κάτι, προσπαθούσαν να κάνουν ερωτήσεις στο Δήμαρχο μιας και τους το….επέτρεψε ο Πρόεδρος, ο Δήμαρχος ως συνήθως να απαντάει με τον τρόπο που γνωρίζουμε, δηλαδή, «άρες μάρες κουκουνάρες», κατόπιν άρχισαν να συζητούν θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, μέσα σε οχλοβοή, τσακωμούς και ….ανελέητο βρίσιμο, (πάλι καλά που δεν ήρθαν στα χέρια).
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος όταν τον αποκάλεσε άλλη μια φορά ο Βασίλης Ρουχωτάς «Αγγούρια» εκνευρίστηκε, οπότε από κει και μετά χάθηκε κάθε έλεγχος.
Τέσσερις ώρες και κάτι, ένα πανδαιμόνιο άνευ προηγουμένου. Ήρθε και ο κ. Κεκάτος και παρότρυνε το συμβούλιο, σε ώρα εξέλιξης της συνεδρίασης (;) να πάνε στο φουαγιέ να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ κάποιων ξένων «φιλοκεφαλλήνων», που το έφτιαξαν για να προωθήσουν την Κεφαλονιά.
Είναι μυστήριο το πώς ακόμα υπάρχουν κάποιοι μέσα εκεί και συμμετέχουν σ’ αυτό το αλαλούμ, που λέγεται Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε αναλυτικά, όμως έχω μια πρόταση, τη Δευτέρα το απόγευμα, που θα επαναληφθεί η συνεδρίαση για να συζητήσουν επιτέλους την ημερήσια διάταξη, να μαζευτούν οι κεφαλονίτες με βρεμένες σανίδες και να τοποθετηθούν απέναντί τους.
Να δούμε θα τολμήσουν να κάνουν αυτά που κάνουν;
συνεχιζώ με ένα άλλο θέμα,,  που με τα γραφτά του κύριου Μηλιαρέση έχει θέμα με το Δημοτικό συμβούλιο.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΥΝΔΕΣΜΟ.
Τι γίνεται με το αντλιοστάσιο της αποχέτευσης στο ...
ΠΕΡΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ,, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟ...
KAI  ΔΥΟ ΠΕΙΡΑΧΤΙΚΕΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΒΡΑΑΜ!



ενημερωτικά ο χώρος που έχουν τα σχέδια είναι 5Χ8 μέτρα και  με μικρο ύψος ,στις αθλοπαιδίες προς το μέρος της θάλασσας μετά το  Μπάσκετ  ,και με μια σωστή διαμόρφωση ούτε καν θα παρατηρείτε στο τέλος της από εκεί πλατείας!!..,!
Οπως υπάρχει και μια ιδέα θα μπορούσε στο άνω μέρος πλατείας να φτιαχτεί και ένα εκκλησάκι,, προς οποιαδήποτε χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου