Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Εκδήλωση της Finnair και του Proper Kefalonian Travel πραγματοποιήθηκε στο νησί μας!!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ    KEFALONIAPRESS
 


Η    FINNAIR   κρατική Αεροπορική Εταιρεία της Φινλανδίας, αποχαιρετά τα Αεροσκάφη της τύπου  Boeing 757-200 λόγω ανανέωσης του στόλου της.

Μετά από την προτροπή και σε συνεργασία με τον Αντιπρόσωπο της για την Ελλάδα :
Proper Kefalonian Travel & Air Services, αποφάσισαν, το αποχαιρετιστήριο αυτό γεγονός
να εορταστεί με ένα μεγάλο πάρτυ, στο νησί της Κεφαλονιάς.

Η συμμετοχή παλαιών και νέων στελεχών της Αεροπορικής Εταιρείας σε αυτό το διήμερο ταξίδι υπήρξε συναρπαστική .Μέσα σε τρείς ώρες από την ανακοίνωση του προορισμού το αεροσκάφος 227 θέσεων γέμισε.

Το γεγονός αυτό έγινε αφορμή για ανανέωση της γνωριμίας των αρμοδίων της Αεροπορικής Εταιρείας με το νησί μας του σήμερα.

Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή των ξενοδοχείων «Πόρτο Σκάλα» 


«Αποστολάτα» και  «Αστέρης» όπου διέμειναν οι συμμετέχοντες. Ο επαγγελματισμός, η εγκαρδιότητα, το χαμόγελο, η οργάνωση, η άψογη εξυπηρέτηση ,οι ατέλειωτοι μπουφέδες με ελληνικά φαγητά και μάλιστα με παραδοσιακά Κεφαλλονίτικα, καθώς  και οι ανέσεις των ανωτέρω Ξενοδοχείων έκαναν την διαμονή τους αξέχαστη .

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο (προσφορά του Proper Kefalonian Travel & Air Services)   όλοι έδωσαν το παρόν, 226 συμμετέχοντες και το οκταμελές πλήρωμα .Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Η μουσικοί μπάντα που είχαν φέρει μαζί τους μέχρι και τραγούδι για την Κεφαλονιά έπαιξαν. Το δε συρτάκι και οι καντάδες ήταν μια  από τις εκπλήξεις. Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Κατά την αποχώρηση τους στις 22 του Μαίου όλο το γκρούπ παρέμεινε στο Αργοστόλι για ένα δίωρο και είχε την ευκαιρία να γευματίσει στα εστιατόρια και να αγοράσει διάφορα αναμνηστικά.


Η Εταιρεία FINNAIR  και ο αντιπρόσωπος της, ευχαριστούν ιδιαιτέρως την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Αερολιμένα Κεφαλονιάς  για την συνεργασία της και την συμπαράσταση της σε αυτό το γεγονός εγκρίνοντας διήμερη στάθμευση του αεροσκάφους στον Αερολιμένα.

Επίσης  η FINNAIR  έστειλε συγχαρητήρια στην Olympic Handling για την άψογη εξυπηρέτηση του Αεροσκάφους.


Ευχή όλων μας να μας ξανάρθουν με σειρά πτήσεων σύντομα.
  
Για την Αεροπορική Εταιρεία
FINNAIR

Αντιπρόσωπος : Proper Kefalonian Travel & Air Services
                           Σταθοπούλου Κατερίνα και Αναστάσιος Σταθόπουλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου