Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Φανταστική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους "Red Arrows" στην Πάτρα



Info Post
Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, που είχαν συγκεντρωθεί στο Μώλο της Αγίου Νικολάου (Πάτρα), σήμερα Τετάρτη, στις
5.30 το απόγευμα η αεροπορική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους "Red Arrows" ("Κόκκινα Βέλη"), της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η επίδειξη, που είχε διάρκεια μισής ώρας και τη διοργάνωσή της ανέλαβε ο Δήμος Πατρέων, με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, περιλάμβανε περισσότερες από 23 φιγούρες.


Σε όλη την πόλη ενώ οι πολίτες σε διάφορες γειτονιές, όπως η Αγυιά, η Εγλυκάδα κλπ. έχουν βγει έξω και έχουν στρέψει το βλέμμα στον ουρανό. Πολλοί μάλιστα δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται και στην αρχή ξαφνιάστηκαν αλλά μετά κάθισαν και απόλαυσαν τις φανταστικές τους φιγούρες.


Ο σχηματισμός των Red Arrows της αποτελείται από 9 αεροσκάφη τα οποία συντονίζονται από τον αρχηγό των πιλότων που βρίσκεται στο έδαφος και τους δίνει οδηγίες για την κάθε άσκηση που θα πρέπει να εκτελέσουν, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν τόσο για την ακρίβεια της όσο και για την απόσταση που πρέπει να έχει το ένα από το άλλο σκάφος.

Σχηματισμός Καρδίας: και  πολλά ακόμη στον σύνδεσμο http://www.patrasnews.com/2013/05/red-arrows.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου