Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

3οςΛΑΣΚΑΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 7,5 ΚΜ, τo Σάββατο 27/07/2013 και ώρα 19:00 KAI MIA ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



http://4.bp.blogspot.com/-hU2TgfWRjME/UbNxVHP-fxI/AAAAAAAAApo/sBUU-LpXHmQ/s320/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91+%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3+%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%91.JPGΗ ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Κεφαλονιάς και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προκηρύσσουν τον 3ο Λασκαράτειο αγώνα δρόμου 7.5χιλ., αγώνες 300μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων έως 12 ετών καθώς και αγώνα 200μ «Μητέρα και παιδί» οι οποίοι θα γίνουν στη παραλία Ληξουρίου , τo Σάββατο 27/07/2013 και ώρα 19:00 το απόγευμα.
Η διαδρομή είναι στην πλειοψηφία της ευθεία με δυο μικρές ανηφόρες και με ωραία εναλλαγή τοπίου. Θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας με νερό στο 3ο και 6ο χιλ. Ο αγώνας γίνεται με την υγειονομική κάλυψη των Εθελοντών Σαμαρειτών  και την βοήθεια της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της εταιρίας security S4S Σταθάτος στο κλείσιμο του δρόμου. Ο κάθε αθλητής τρέχει με δική του ευθύνη και οφείλει να έχει κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες και θα βραβεύονται οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας αντρών/γυναικών και όλοι οι τερματίσαντες σε όλους τους αγώνες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα. Φέτος αντί μεταλλίων για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αποφασίστηκε το ποσό της δαπάνης αυτής, να δοθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ληξουρίου. Επίσης θα γίνει για πρώτη φορά αγώνας «Μητέρα και παιδί» εκτός συναγωνισμού και όλες οι νέες μητέρες της Κεφαλονιάς μπορούν να τρέξουν 200μ. με το παιδί τους στο καρότσι. Σας περιμένουμε στο όμορφο Ληξούρι να τρέξετε ή να περπατήσετε μαζί μας.
Πρόγραμμα αγώνα: 18:00  Εγγραφές και διανομή αριθμών συμμετοχών για όλους τους αγώνες. 18:20  Έναρξη αγώνων για παιδιά Δημοτικού 18:40 Έναρξη αγώνα “Μητέρα και παιδί” 19:00 Έναρξη 3ου Λασκαράτειου αγώνα δρόμου. Οι κατηγορίες των αγώνων είναι:
Παιδιά Δημοτικού: Έως 6 ετών, 7-9 ετών,10-12 ετών αγόρια/κορίτσια
Αγώνας 7.5χιλ: Εως 12 ετών, 13-20 ετών, 21-30 ετών, 31-40 ετών, 41-50 ετών, 51-60 ετών , 61-άνω ετών  άντρες/γυναίκες                 
  Εκκίνηση-Τερματισμός: Άγαλμα Αντρέα Λασκαράτου

Τηλέφωνα πληροφοριών  Χάρης Πρεντάνος 6945723124 και Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Δήμου Κεφαλονιάς 2671025600 κα Ερασμία Μουστάκη.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 

KEFALONIAPRESS) ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟ http://sdkefalonias.blogspot.gr/2013/06/3-75.html

MHNYMA AΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,, 


Αγαπητοί φίλοι,
μπήκα στο εμέϊλ που στείλατε σχετικά με όλους τους αγώνες που έχετε προγραμματίσει και σκέφτηκα να σας επισκεφτώ με μιά παρέα συναθλητών από τον χώρο της Δράμας και της Θεσαλονίκης.

 Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη αλλά όπως όλοι κάνετε το ίδιο λάθος στο θέμα των κατηγοριών. Σχεδόν  σε όλες τις οργανώσεις υποτιμούνται οι μεγάλες ηλικίες ενώ θα έπρεπε να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης. Ενώ έχετε κατηγορίες ανά 10 χρόνια  πετάτε στο τέλος και μία 60 και άνω δείχνοντας έτσι ότι αγνοείτε τόσο το πνεύμα της ευγενούς άμυλλας όσο και την  φυσική φθορά που επέρχεται με την πάροδο των ετών.Δεν κάνω την παρατήρηση για προσωπικούς λόγους καθότι εγώ προσωπικά τρέχω εδώ και  8 χρόνια  χωρίς αριθμό δηλαδή άνευ αγωνιστικού χαρακτήρα. Το ξέρω ότι δεν γίνεται σκόπιμα απλώς δεν  αντιλαμβάνονται οι οργανωτές ότι άθελά τους πραγματοποιούν μία παράβαση και υποτίμηση της αθλητικής αγωνιστικότητας και του πνεύματος της ευγενούς άμυλλας.
Προχωρώντας  πιο κάτω έφθασα στα Τρίτσια και σε ένα σημείο διαβάζω ότι ο Τρίτσης υπήρξε ο Θρύλος της αρετής. Γεγονός αλλά η ΟΕΒΑΣ που οργανώνει τα Τρίτσια απαρτίζεται από ανθρώπους που μισούν τον αθλητισμό και κάθε ενάρετο και αγωνιστή. Ο Πρόεδρος κ. Συμεωνίδης μαζί με την απαρτία του και τους λοιπούς συναιτέρους της εξουσίας έχουν  μοιράσει ξένες πρωτιές σε δικούς τους και έχουν διώξει ανθρώπους απλώς και μόνο επειδή διαμαρτυρήθηκαν για το κλέψιμο της πρωτιάς τους. Ο Συμεωνίδης με τον Γραμματέα του τον Κωνσταντόπουλο είναι άνθρωποι της καρέκλας με δεκανίκια και τρέμουν από κάθε δυνατό και ενάρετο αθλητή. Για όλα αυτά τα εγκλήματα κατά του αθλητισμού που γνώστες είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης υπάρχει ολόκληρο ββλίο. Οι αναφερόμενοι πολιτικοί όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν για τα αίσχη όλων αυτών και για την βεβήλωση της αθλητικής ιδέας αλλά συνέχισαν και συνεχίζουν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και μάλιστα σε ένα περιοδικό 52 φορές. Εάν αυτοί οι λεκέδες εκπροσωπούν τις υπέρτατες ιδέες του αθλητισμού και του Ελληνισμού τότε μπορούν να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους καθότι αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αποστολή των αξιών του Ελληνισμού και του αθλητισμού. Αλλά το λάθος είναι και των αθλητών οι οποίοι θα έπρεπε να δώσουν την δυναμική απάντηση σε όλους τους λεκέδες που λεειλατούν κάθε δυνατότητα να προωθηθούν σωστά  τα αθλητικά ιδεώδη απλώς και μόνο για να κρατήσουν την καρέκλα που κάθονται με δεκανίκια.
φιλικότατα
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα "Ε" Έψιλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου