Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΝΕΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ

Ιατρικό θρίλερ στη δημοτική ενότητα Λειβαθούς! Λάθος χάπια και διαταραχή συμπεριφοράς!

Αυτό έπαθε η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Αυγουστάτου σύμφωνα με ότι δήλωσε στο ραδιόφωνο ο προκάτοχός της. Ως γνωστό η κ. Αυγουστάτου όταν παρέλαβε τη δημοτική ενότητα Λειβαθούς πριν ένα χρόνο περίπου, λίγο-πολύ είχε δηλώσει ότι παρέλαβε καμμένη γη και ότι δεν βρήκε τίποτε, δήλωση οπωσδήποτε άκομψη και εκτός πραγματικότητας. Μάλλον δεν είχε δει την υπόλοιπη Κεφαλονιά η κ. Αυγουστάτου όταν έκανε αυτή τη δήλωση για την κατάσταση στην ΔΕ Λειβαθούς. 

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε εμείς μετά από αυτές τις δηλώσεις είναι λιγότερα λάθη στα... χάπια γιατί στο τέλος θα τα παίρνουν οι δημότες με τη σέσουλα! Δεν είναι και για χόρταση.

Πάντως στην περιοχή μας έχουμε περάσει σε ανώτερο επίπεδο ''ιατρικών'' συζητήσεων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε και διάγνωση ακόμα και για δέντρα, όπως τις γνωστές... ''άρρωστες'', στη φαντασία κάποιων, μουριές στο λιμάνι του Πόρου. Πάντως και εδώ ιατρικό λάθος έγινε τελικά αφού η εγχείρηση πέτυχε άλλα οι ασθενείς... απέθαναν. Και τα καινούργια φυτά ξεράθηκαν και οι μουριές από εκεί που ήταν καταπράσινες, τώρα έχουν πάρει την κάτω βόλτα στη νέα θέση τους. Αποδείχθηκε πως οι μόνες που δεν ήταν άρρωστες, τελικά ήταν οι μουριές.

Αλλά τι να πούμε εμείς οι αδαείς, εδώ μιλάει η επιστήμη...

Διαβάστε τη σχετική είδηση για την κατανάλωση χαπιών στη Λειβαθώ στο kefaloniapress:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου