Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ



ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Ακόμα ένα μέρος του έργου των κλεισίματων δημόσιων υπηρεσιών και υποχρεωτικών μετακινήσεων ή και απολύσεων είναι σε διαδικασία.
Από την Ιθάκη μεταφέρουν την ΔΟΥ στην Κεφαλονιά με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των Θιακών οι οποίοι θα αναγκάζονται να έρχονται Κεφαλονιά ή να πηγαίνουν ακόμα και στην Πάτρα.
Επίσης μεταφέρουν τμήματα της ΔΟΥ Αργοστολίου στην Πάτρα.
Αυτά δεν γίνονται για τον εξορθολογισμό των δημόσιων υπηρεσιών.
Είναι απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να προσαρμοστούν οι δημόσιες υπηρεσίες (όσες απομείνουν) στο τρελό πάρτυ των μονοπωλιακών ομίλων που θα ακολουθήσει της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

Αφήνεται ανοιχτό πεδίο να εισχωρήσουν στον χώρο της φορολογίας και φοροείσπραξης, μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θα προσφέρουν έναντι αδρής αμοιβής και προμήθειας επί των εισπραττόμενων φόρων, τις υπηρεσίες τους. Δημιουργούν στην κυριολεξία μια ζούγκλα όπου ο εργαζόμενος, αυτοαπασχολούμενος, άνεργος θα είναί έρμαια των κορακιών του μεγάλου κεφαλαίου.
Η διαπλοκή κράτους και μεγαλοεπιχειρηματιών θεσμοθετείται σε τέτοιο βαθμό γκρεμίζοντας αυταπάτες περί αστικής δημοκρατίας και ανεξαρτησίας εξουσιών από οικονομικά συμφέροντα.
Η συνολική αντιδραστική μεταρρύθμιση του κρατικού μηχανισμού επιβάλλεται από την ακόρεστη δίψα των μεγάλων επιχειρήσεων για ακόμα περισσότερα κέρδη. Επιβάλλεται από τον λυσσαλέο ανταγωνισμό μεταξύ μονοπωλιακών επιχειρηματικών ομίλων. Επιβάλλεται εν τέλει από την καπιταλιστική ανάπτυξη.
Είναι μέρος της πολιτικής που επιβάλλει χαράτσια για τα λαϊκά στρώματα και φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο.
Της πολιτικής που επιβάλλει κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακίνητης περιουσίας για χρέη προς το δημόσιο.
Συμπαραστεκόμαστε στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στις οικονομικές υπηρεσίες 27 & 28 Ιουνίου και καλούμέ το σύνολο των εργαζομένων να πράξει το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου