Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ντροπή ΣΑΣ Θρασίμια!


  • Ντροπή ΣΑΣ Θρασίμια!
    Ως γνωστό η Γραμμή Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη εξυπηρετείται με ένα δρομολόγιο ημερησίως. Πότε με το πλοίο Calvos και πότε με το πλοίο Ionis που καλύπτει την διαδρομή σε περισσότερο από τριάμισι ώρες! (Το χειμώνα… άστα να πάνε)
    Η εταιρία Strintzis Lines έκανε αίτηση στο Σ.Α.Σ να δρομολογήσει το πολύ νεώτερο και πολυτελέστατο πλοίο της Επτάνησος που θα κάλυπτε την απόσταση σε λιγότερο από τρεις ώρες. Το Επτάνησος μάλιστα, θα έκανε άμεσα δύο δρομολόγια ημερησίως Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη και από δύο δρομολόγια τέσσερεις ημέρες την εβδομάδα το χειμώνα.
    Οποιοσδήποτε κεφαλλονίτης και θιακός αντιλαμβάνεται ότι η δρομολόγησης του Επτάνησος θα εξυπηρετούσε αφάνταστα όλους τους Κεφαλλονίτες που ζουν στη Βόρεια και ανατολική Κεφαλονιά -και όχι μόνο- και φυσικά θα συνέβαλε αποφασιστικά στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. 
    Και ενώ όλοι οι Κεφαλλονίτες θεωρούσαν δεδομένη τη δρομολόγηση του Επτάνησος, δύο θεσμικοί μας εκπρόσωποι έδωσαν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στην δρομολόγηση του eptanisos ώστε εκβιαστικά να στέλνουν εμάς και τους τουρίστες στην Κυλλήνη για να ταξιδεύουμε με πλοίο που ως φαίνεται ανήκει σε δικούς τους «ανθρώπους». (Ο ένας μάλιστα εξ αυτών φημολογείται ότι είναι και συνέταιρος).
    Ο περιφερειάρχης μάλιστα, ο κύριος Σπύρος Σπύρου που είχε δικαίωμα ψήφου, ψήφισε ενάντια στη δρομολόγηση του Επτάνησος. (Ντροπή σου Σπύρο, ντροπή σου, γιατί μία ώρα πριν ψηφίσεις σου τηλεφώνησα, σου ανέλυσα πόσο αναγκαία ήταν η δρομολόγησης του Επτάνησος για τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη και σου υπενθύμισα ότι βρίσκεσαι εκεί ως εκπρόσωπος των συμφερόντων των κεφαλλονιτών και ιθακησίων και κανενός άλλου). 
    Και καλά, ο κύριος Σπύρου.. Ο «Δήμαρχός» μας όμως ο κύριος Παρίσης ποιανού τα συμφέροντα πάσχιζε ασθμαίνως και παθιασμένα μέχρι κινδύνου εμφράγματος να προστατέψει; 
    Ο κύριος Παρίσης τι θα πει άραγε στους 35 ναυτικούς του Επτάνησος που έμειναν χωρίς δουλειά, αλλά και στους εκατοντάδες ή και χιλιάδες κεφαλλονίτες επαγγελματίες που ζουν από τον τουρισμό και περιμένουν το καλοκαίρι ως μάννα εξ ουρανού για να ζήσουν; Τι έχει να πει στους χιλιάδες Κεφαλλονίτες και ιθακήσιους που θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται πλημμελέστατα, τι στιγμή μάλιστα που μέρα με τη μέρα τα νησιά μας μαραζώνουν; 
    Έφθασε λοιπόν η ώρα που πρέπει όλοι οι υγιείς θεσμικοί εκπρόσωποι των φορέων του νησιού μας και κυρίως όλοι οι αγνοί και έντιμοι κεφαλλονίτες να αφυπνιστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στο ξέπλυμα της σαπίλας που μας έχει κατακλείσει και που είναι ντροπή για το νησί μας. Και όταν έλθει η ώρα να πετάξουμε αυτούς και τα λιβανιστήρια τους, που ζουν αποκλειστικά από τον εκμαυλισμό των πόρων του Δήμου, όχι μόνο εκτός θεσμικού θώκου αλλά και με κλωτσιές εκτός Κεφαλονιάς. 
    Όσον αφορά τους νεόκοπους armatores που θέλουν να μονοπωλήσουν την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού μας, που στο τέλος θα μας αφήσουν χωρίς κανένα πλοίο, ένα μόνο έχω να τους πω: Ως εδώ. Ντροπή ΣΑΣ θρασίμια. 

    Σημείωση
    Βέβαια υπάρχουν και άλλοι θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η σιωπή τους ισοδυναμεί με τις ενέργειες εκείνων που εναντιώθηκαν στα συμφέροντα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. (Φυσικά και δεν αναφέρομαι στην Βουλευτή μας γιατί απλούστατα πιστεύω πως είναι εντελώς ανυποψίαστη)! 

    Παύλος Παπαδάτος

    • Thanasis Livitsanis μπράβο Κύριε Παύλο, επιτέλους ας μιλήσουμε με ονόματα γιατί το παρά ξήλωσαν ορισμένοι. Ένα μου κάνει εντύπωση, που δεν μιλάει κανένα κόμμα (εννοείται ούτε το δικό μου, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αυτό κι αν έχει πέσει στη μούγκα!!!!), μέχρι σήμερα, που δεν καταγγέλλει κανένας πρόσωπα και ενέργειες που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς και που εν τέλει τηρείται σιγή ασυρμάτου από όλους. 'Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε εμείς όμως... (μου επιτρέπετε ελπίζω να το αντιγράψω στον τοίχο μου).

    • Haris Koustoumpardis Γιασου Ρε Παπαδατε απο Αmsterdam, tha sou po omos kati edo pou pou perimeno na anixi i pyli na mpo na xefortoso, afti eine i manges i poniri i malakes eine afti pou tous psifizoun, To eho xanapi i oikogenia stritzi edose gia pola hronia edose fagyto se para poles oikogenies naftikon apo to nisi ego den doulepsa pote mazitous, ala eiha pola farakia pou xekinisan me ta stritzeika karavia kai piran sintaxi apo ekei ego prosopika otan kateveno protimo ta stritzeia plia, tos opios paei kontra se enan syntopiti pou edose fagyto gia pola hronia stis oikogenies ton naftikon mas, eine rompa kai apo ka zantieres, Kefallonitis tha pi Andras ntompros kai isios apo Amsterdam kalimera sigkrkrimena apo to westport !

    • Feni Chatziathanasiadou Μπραβο Παυλο... Πες τα ..
    • Haris Koustoumpardis kai epidi tha vrethiun poly poniri kai tha poun ta dikatous eho mia mikri istoria kapote ekei sta epano kato eida ena pedi pou douleve kamaritaki ore tou leo edo nai mou lei me pire o mpampis o Strintzis, na toniso de oti i oikogeniatiu den eihe oute psomi na fane, xerete mipos esys i evesthiti posa tetia pedia ta agkalissan i Strintzei, ekeina ta pedia pou esy koroidevate kai spagate plaka mazitous otan ta vlepate sto dromo, ala tha mou pite ti shesi ehei afto 
      me ta dromologia, tipota den ehei shesi pia se mia kinonia pou skeftete mono to dikotis synferon exalou vgike kai to athrisma meta apo hronia 0

    • ελ καφελάτου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ. ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.....ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    • Pavlos Papadatos Γειά σου φίλη Ελένη. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα ψηφοδέλτια, όσο με ενδιαφέρει η Κεφαλονιά και η Ιθάκη

    • ελ καφελάτου ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΣΣΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ .

    • Pavlos Papadatos Συγνώμη...

    • ελ καφελάτου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ! ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ << ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΦΕΛΑΤΟΥ>> ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου