Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΟΡΟΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ


Ως από μηχανής θεός φαίνεται πως λειτουργεί ο τουρισμός στην ελληνική κρίση καθώς όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην αύξηση των αφίξεων των ξένων τουριστών στη χώρα μας ήδη από τον περασμένο μήνα.

Τα πρώτα μηνύματα απογείωσης του τουρισμού δίνουν οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες ξεκινούν ή ανανεώνουν εποχιακά δρομολόγια από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και αερομεταφορείς χαμηλού κόστους και μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει πτήσεις τσάρτερ σε ελληνικούς προορισμούς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τα περισσότερα περιφερειακά αεροδρόμια είχαν θετικά πρόσημα στις αφίξεις αλλοδαπών τουριστών το πρώτο πεντάμηνο του έτους συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Μύκονος, Καλαμάτα, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Χανιά και Κέρκυρα αναδείχθηκαν… πρωταθλητές στην αύξηση των αφίξεων την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου, ενώ πολύ καλές επιδόσεις εμφάνισαν η Κως και η Σκιάθος.
ΠΗΓΗ  E-KEFALONIA.NET
ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ  ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,,,  ΜΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ  ΤΟ ΤΙ  ΦΤΑΙΕΙ  ΣΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟΝ ΤΟΠΟ!,,????
 ΔΙΟΤΙ  ΤΕΛΙΚΑ  ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ  ΟΙ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου