Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

σχολιασμός Αρις για την Φέτα και την Κτηνοτροφία στο νησί μας

1 σχόλιο:

στο
  1. Δεν γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος αλλά κάπου χρειάζονται κάποιες ισορροπίες ώστε και οι κτηνοτρόφοι να βολεύονται και το νησί να μη γίνει κρανίου τόπος από τη συνήθη ασυδοσία μια και οι ζωοτροφές είναι πανάκριβες, γιατί θα χαθούν από αλλού έσοδα.
    Οι επιδοτήσεις τώρα έχουν το κακό ότι ακολουθούνται και από «ψιλά γράμματα» που συνήθως τα καταλαβαίνουμε αφού φάμε το τυράκι τση φάκας.

    Αν γνωρίζω καλά και πριν τον πόλεμο είχε απαγορευτεί η βοσκή κατσικιών, παλιό το πρόβλημα λοιπόν και όχι μόνο.
    Το Μεγάλο Βουνό είχε πάντα τη προστασία του και πάντα ήταν το πρόβλημα των κτηνοτρόφων.
    Ο Xavier Scrofani γράφει το 1801:
    «Το Μεγάλο Βουνό και ο Proveditor, είναι κατά την άποψη των κατοίκων της Κεφαλονιάς οι λόγοι που εμποδίζουν το νησί να προοδεύσει».

    Στο φίλο κ Γιαννάκη θα πω ότι μου αρέσουν οι νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με παραδοσιακές δουλειές και του εύχομαι ότι καλύτερο και καλή δύναμη μια και είναι μια δουλειά δύσκολη, αλλά μια και είναι νέος ας ψάξει περισσότερο για το πώς χάθηκε η ονομασία φέτα από τη Κεφαλονιά, που βγάζει το καλύτερο τυρί του είδους παγκοσμίως!!
    Μυαλό δεν υπάρχει φίλε, όλα στην αρπαχτή γίνονται.
    Θα μπορούσε να ονομαστεί «Ακατανόμαστη Κεφαλληνίας», πως λέει εκειός ο αρπαγμένος το Νταλάρα? Και ο Νταλάρας σα φωνή είναι μοναδικός όπως η φέτα μας!
    Χα χα χα χα.

    Εύχομαι να επικρατήσουν έξυπνα μυαλά ώστε να βγουν σωστές αποφάσεις για το πρόβλημα των βοσκοτόπων. Λύσεις πάντα υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου