Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 24 ΩΡΗ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  24 /7 2013

  • ΜΑΖΙΚΕΣ  προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων!  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ «ΒΕΡΓΩΤΗ»
  • Να μην καταργηθεί καμιά δημόσια μονάδα υγείας!
  • Να μη συγχωνευτεί ή κλείσει κανένα δημόσιο νοσοκομείο – κανένα τμήμα! Πλήρης χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό!
  • ΟΧΙ στην Διαθεσιμότητα- Κινητικότητα και τις μετακινήσεις. ΚΑΜΙΑ  ΑΠΟΛΥΣΗ!
  • ΕΔΩ & ΤΩΡΑ να   καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα μας.
  • ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  να δοθούν τα χρωστούμενα ρεπό και κανονικές άδειες
    Η κυβέρνηση με πρόσχημα την πληρότητα των κλινών, λες και είμαστε  σε ξενοδοχεία,  προχωράει  άμεσα στο κλείσιμο νοσοκομείων. Η Πολυκλινική, το  νοσοκομείο Πατησίων, το Δυτ.Αττικής «Αγ.Βαρβάρα» και Λοιμωδών Θεσσαλονίκης, το Σπηλιοπούλειο, η Παναγία (Θεσ/κη), επίσης τα Νοσοκομεία στο Ληξούρι, στους Μολάους,  στα Καλάβρυτα, στη Νεάπολη, στην Κρέστενα, στην Κυπαρισσία, στη Κύμη, στη Κάρυστο είναι στο στόχαστρο να κλείσουν άμεσα αυτό το καλοκαίρι.
    Νοσοκομεία, όπως της Κέρκυρας, της Λευκάδας, το «Τζάνειο», το «Ιποκράτειο Θεσσαλονίκης», του Καρπενησίου συγκαταλέγονται στα 30 νοσοκομεία που εμφανίζονται να έχουν χαμηλή πληρότητα και το προσωπικό τους να «πλεονάζει», για να μπει σε διαθεσιμότητα-απόλυση!
    Καλλιεργούν αυταπάτες ότι τα μεγάλα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σ'αυτά θα τη «γλυτώσουν», αφού πλέον όλοι οι εργαζόμενοι στα συγχωνευόμενα νοσοκομεία (όπως και του Αργοστολίου-Ληξουρίου) είναι υπάλληλοι του ίδιου οργανισμού. Ήδη στα νοσοκομεία της Αθήνας ιδιωτικές εταιρίες νοικιάζουν τσάμπα τραυματιοφορείς με συμβάσεις έργου, όταν με μια υπογραφή υπουργού καταργούνται κλάδοι και ειδικότητες!
   ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ στο κλείσιμο των νοσοκομείων και στις συγχωνεύσεις, αλλά και στο μοντέλο νοσοκομείο – επιχείρηση, της υποχρηματοδότησης, στο νοσοκομείο που ψάχνει να βρει έσοδα  από τους εργαζόμενους, που τα μαζεύει από το λαό για να πλουτίζουν οι τραπεζίτες και οι επιχειρηματικοί όμιλοι. ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο νοσοκομείο των φθηνών και ευέλικτων εργαζομένων και των ασθενών - πελατών!!!
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
• Δεν είναι δυνατό να ανεχόμαστε άνθρωποι να κινδυνεύουν ή και να  πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, να επισκεφθούν γιατρούς, να πληρώνουν τα «διόδια» στα νοσοκομεία.
• Δεν πρόκειται να ανεχτούμε να εργαζόμαστε καθένας μας για …πέντε, με εκατοντάδες οφειλόμενα ρεπό, να μην μπορούμε να πάρουμε άδειες ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ προηγούμενων ετών και να μην γίνονται προσλήψεις ενώ δίπλα μας φυτοζωούν χιλιάδες άνεργοι συνάδελφοι νοσηλευτές, παρασκευαστές, τεχνολόγοι, γιατροί κ.ά.
 Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ όποιος και αν είναι ο κυβερνητικός μετασχηματισμός, όποιο και αν είναι το κυβερνητικό σχήμα, όσο κουμάντο στην οικονομία κάνουν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, ΟΣΟ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ, πηγή κέρδους για τις ιδιωτικές, αλλά και τις δημόσιες επιχειρήσεις υγείας.
Μάλιστα, με αφορμή τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ - για τα οποία καμιά απολύτως ευθύνη δεν φέρουν οι εργαζόμενοι - η κυβέρνηση ετοιμάζει και περαιτέρω περικοπές σε εξετάσεις, θεραπείες, φάρμακα, νέα σφαγή στις  συντάξεις κ.ά.
Γι'αυτό παλεύουμε ,για να μην κλείσουν νοσοκομεία, να μην καταργηθούν κρεβάτια, να μην γίνουν απολύσεις, αλλά και ταυτόχρονα, για αποκλειστικά δημόσια & δωρεάν υγεία – πρόνοια, με κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης. Για νοσοκομεία στην υπηρεσία των  αναγκών μας  και όχι των κερδών!
     ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ να βάλουμε εμπόδια στην επίθεση! Μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική! Η δύναμη μας βρίσκεται στην ενότητά μας.
- Στη δραστήρια συμμετοχή όλων μας μέσα στο σωματείο μας.
- Στο σχεδιασμό, την καλή οργάνωση και προετοιμασία  των αγώνων μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, με την ενεργή μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις αποφάσεις και στην περιφρούρηση των κινητοποιήσεων.
- Στη δύναμη της συμμαχίας, της κοινής δράσης  και συμπόρευσης με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
   Ενάντια στην κατάργηση 12000 κρεβατιών και 778 κλινικών και τμημάτων.
   Να καλυφθούν τα 20000 κενά  προσωπικού.
  Ήρθε η ώρα, όλους αυτούς, που επί δεκαετίες ολόκληρες έχτιζαν την πολιτική τους καριέρα πάνω στις προσλήψεις εκείνων, που σήμερα τους χαρακτηρίζουν «μη αναγκαίους» και συνεχίζουν να απολαμβάνουν βουλευτικές αποζημιώσεις, να τους θέσουμε στη ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
î  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, μην τους κάνετε τη χάρη!!
Γυρίστε οριστικά την πλάτη σε αυτούς που επιβάλουν αυτή την πολιτική , στη πολιτική η Υγεία να είναι εμπόρευμα και όχι αγαθό  .!!!
Μη χάνετε την εμπιστοσύνη στη δύναμή μας, στο δίκιο του αγώνα!!
  Να δώσουμε τη μάχη της επιτυχίας της 24ωρης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ,ΝΑ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                   ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου