Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Εκτροχιασμός τρένου στην Ισπανία με δεκάδες νεκρούς


ΣΟΚ: Ο μηχανοδηγός του τρένου στην Ισπανία πανηγύριζε στο Facebook όταν έφτασε τα 200 χιλιόμετρα [photos]

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 00:32
Ένα τρένο μεγάλης ταχύτητας Alvia εκτροχιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στην πόλη Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, στη Γαλικία της βορειοανατολικής Ισπανίας. Δεκάδες είναι οι νεκροί και οι τραυματίες ενώ τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ Μαδρίτης και Φερόλ, όπως ανακοίνωσε η RENFE, και μετέφερε 218 επιβάτες και τέσσερις υπαλλήλους της Renfe, της ισπανικής εταιρείας σιδηροδρόμων.

Ισπανία: Η στιγμή του εκτροχιασμού. Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, της Ισπανίας. Από τον εκτροχιασμό του τρένου έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 143, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.
REUTERS / STRINGER
Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, της Ισπανίας. Από τον εκτροχιασμό του τρένου έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 143, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.
Ισπανία - Εκτροχιασμός τρένου. Τα συντρίμια του τρένου που εκτροχιάστηκε στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, της Ισπανίας. Από τον εκτροχιασμό του τρένου έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 143, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.
REUTERS / STRINGER



Τα συντρίμια του τρένου που εκτροχιάστηκε στις παρυφές της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, της Ισπανίας. Από τον εκτροχιασμό του τρένου έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 143, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://www.naftemporiki.gr/slideshows/679917/all

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου