Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

επιτελους ,,μαλλον πέφτει ο ΦΠΑ

Μόνο ως «γκάφα» μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι από το Μέγαρο Μαξίμου δόθηκαν στην δημοσιότητα αμοντάριστα πλάνα του διαγγέλματος του Αντώνη Σαμαρά, όπου, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε και την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.
Έτσι, ακούσαμε τον πρωθυπουργό να κάνει σαρδάμ, διέκοψε την ομιλία του, απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο και είπε: «Γ... το κεφάλι μου, μ...»!
ΔΕΊΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ
http://www.crimenet.gr

ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΣΤΟ FACEBOOK

  • ειμαι πολυ χαρουμενη αφου θα μπορω να τρωω απο τον Αυγουστο σουβλακι με μειον 10%....................μεγαλη επιτυχια ρε μεγαλε .....................σωθηκαμε λεμε...............αυτο εφταιγε που δεν ειχαμε μεχρι τα τωρα αναπτυξη............................λαλαλαλα......................

    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ μην φας,, !! γιατι και οταν το πηγανε 23 ,,δεν αυξησε κανεις την τιμη τους!! γιατι να την μειωσουν τώρα?
      1
    • Maria Ginala αρα μας δουλευουν ψιλο γαζι..................οποιον βεβαια μπορουν να κοροιδεψουν................

    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ BAΣIKA Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΤΟ 23 % ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,,! ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΑΤΟΣ,ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ,, ΣΥΝ ΛΟΙΠΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ!,, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΦΟ !! ΜΕ ΦΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου