Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,,ΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΒΡΑΑΜ!!..,, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΙς!!,
ΠΕΡΝΑΜΕ  ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!,,  ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ!

Και είμαι λέει εγώ ο τουρίστας να πω Αμερικάνος (επειδή έ τα Αμερικανάκια είναι τα λιγότερο ψαγμένα) και πάω πρώτα Λευκάδα. Εκεί διαπιστώνω ότι τρώω στη Ταβέρνα Οδυσσέας κοιμάμαι στο χοτέλι Πηνελόπη τα τραπεζομάντηλα έχουνε τσου χοίρους του Εύμαιου και φεύγω για Ιθάκη από το λιμάνι Φόρκυς. Ξεμπαρκάρω στο άλλο λιμάνι Φόρκυς κοιμάμαι στο άλλο Πηνελόπη τρώω στο άλλο Οδυσσεύς στα άλλα τραπεζομάντηλα του Εύμαιου και βλέπω τα αγάλματα και τα ανάκτορα του Οδυσσέα (σε μακέτα). Φεύγω για Φισκάρδο λιμάνι Φόρκυς γράφει, τρώω στον Οδυσσέα κοιμάμαι στο Πηνελόπη βλέπω το θρόνο του Οδυσσέα κλπ κλπ. Συνεχίζω για Άσσο άλλο λιμάνι Φόρκυς, άλλη ταβέρνα Οδυσσέας, άλλο ανάκτορο Οδυσσέα και με κάστρο ετούτο, κλπ κλπ. Περνάω Παλική να η Ιθάκη μια ταμπέλα δέκα μέτρα, να η ταβέρνα Οδυσσέας, να και το Πηνελόπη να και τα γουρούνια στο τραπεζομάντηλο, να και τα ανάκτορα, (άγαλμα τώρα θα στήσουνε και τούτοι δε προκάμανε εφέτο). 
Και κατεβαίνω Σκάλα – Πόρο, αρωτάω ένα τζοπάνο πως σε λένε, Εύμαιο μου λέει, πάω και τρώω στο παλιό Φώτης φαμίλια τώρα Οδυσσέας, τρώω τα κατσίκια του Οδυσσέα πάω στο Πηνελόπη και μετά στο τάφο του Οδυσσέα
(άσχετα αν τον κάψανε ποιος αλήθεια ξέρει?) πάω και στα ανάκτορα και βλέπω και το σφραγιδόλιθο του άνακτα των Κεφαλλήνων και μετά από όλα αυτά πάω παίρνω δυο μέτρα σκοινί δένω το λαιμό μου και στην άλλη άκρη την άγκυρα του Τηλέμαχου (του aris ανακάλυψη αυτή) και πάω έδεκει στην εξέδρα και φουντάρω να ησυχάσω.
Τον επόμενο χρόνο όλο το σόι μου θα έρτει με δάκρυα στα μάτια να δεί που πήα και παλάβωσα και πνίηκα (δέκα άτομα τουλάχιστο), θα παλαβώσουνε και αυτοί θα έχουμε έτοιμες άγκυρες και σκοινιά (νέες θέσεις εργασίας), θα φουντάρουνε και αυτοί (θέλουμε και ψυγεία για πνιμένους), και του χρόνου θα έρτουνε τα σόγια με δάκρυα στα μάτια να δούνε και και και …

Πανέξυπνη ενέργεια το μαλάκα που δε τη σκέφτηκα! Ο ένας τουρίστας του ενός χρόνου θα φέρει εκατό σε δυο χρόνια και 1000 σε τρία! Φέρτε σωσίβια γιατί θα βουλιάξουνε τα νησιά μας να κονομήσουμε και από τα σωσίβια!
Εγώ θα μετακομίσω έδεκει στη Σάμη που βγάζανε μάρμαρο να φκιάνω άνγκουρες Τηλέμαχου, (το λέω πρώτος και το καπαρώνω), είναι το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί οπωσδήποτε μάλλον για εμάς όμως.


Καληνύχτα Ιθάκη.



ΚΑΙ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,,,  ΜΙΑΣ ΚΑΙ  ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ,,ΑΛΛΑ
ΘΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ  ,,ΚΑΙ ΑΠΟ  ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ  ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,,ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,,!  ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ    Ο     ΧΑΜΟΣ!  (ΟΠΩΣ  ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου