Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Νέο ναρκωτικό σπέρνει τον τρόμο: Το "σιρόπι του βιασμού"


http://www.star.gr/publishingimages/2013/07/010713104639_9948.jpg

 Τον φόβο και τον τρόμο έχουν προκαλέσει ναρκωτικά νέας γενιάς, που κάνουν την εμφάνισή του στην Ελλάδα και στοχεύουν κυρίως στις γυναίκες. Πρόκειται για το «σιρόπι του βιασμού», το οποίο μειώνει πολύ τις αντιστάσεις και προκαλεί απώλεια μνήμης με αποτέλεσμα να κάνει τον βιασμό ευκολότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εξελιγμένες ουσίες σε υγρή μορφή οι οποίες προκαλούν απώλεια μνήμης και μείωση των αντιστάσεων. Το «σιρόπι του βιασμού» είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο και δυστυχώς όχι μόνο διευκολύνει τον βιασμό, αλλά βοηθάει και τους θύτες να γλιτώσουν τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό. Μεταξύ άλλον περιλαμβάνει την ουσία GBL (Γάμα Βουτυρολακτόνη), μια ουσία που χρησιμοποιείται σε βαφές, εντομοκτόνα, πλαστικά και μελάνια.



«Είχα πάει με την παρέα μου σε ένα μπαρ στο κέντρο. Ήπιαμε δύο ποτά, Ξύπνησα γυμνή στο κρεβάτι», περιγράφει μια νεαρή, που έπεσε θύμα βιασμού στην Θεσσαλονίκη.  Παρόλο που προσπαθούσε να θυμηθεί κάτι της ήταν αδύνατο.

Εντοπίστηκε σε σπίτι 27χρονου στην Θεσσαλονίκη

Το «σιρόπι του βιασμού» εντοπίστηκε σε μεγάλη ποσότητα σε σπίτι 27χρονου στην Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν μια φιάλη με 1 κιλό και 735 γραμμάρια GBL, τρία δέματα ναρκωτικής ουσίας «μιάου», ένα δέμα κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και άλλα.

Επειδή ακριβώς όπως σας είπαμε είναι δύσκολο να εντοπιστεί στο ποτό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοόλ.


tanea24.gr  kai  kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου