Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΣΑ για το φπα στο ΙΟΝΙΟ μετα την μειωση στην εστιαση

logo ΑΝΑΣΑ νέο
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
www.thodoros.gr             anasa.ionia@gmail.com    info@thodoros.gr

Απαιτείστε τώρα μειωμένο ΦΠΑ στο Ιόνιο κε Σπύρου

Για μια ακόμη φορά τα Ιόνια νησιά υποτιμώνται και υποβαθμίζονται προς δόξα του φαύλου ευνοιοκρατικού συστήματος που έχουν εγκαθιδρύσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας νησιωτικό χώρο στην Ελλάδα για την εφαρμογή των αντίστοιχων πολιτικών μόνο το Αιγαίο!

Έτσι και τώρα μετά την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23 σε 13%  ,ενώ τα νησιά του Αιγαίου θα απολαμβάνουν μειωμένους συντελεστές κατά 30% επί πλέον, δηλ. 9% στην εστίαση, τα νησιά του Ιονίου εξαιρούνται και πάλι!


Ο πρωθυπουργός ενώ το υποσχέθηκε μιλώντας στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε τον Νοέμβρη του  2011, το αθέτησε κι αυτό ,όπως τόσα άλλα!
Ο «πολύς» κος Δένδιας,  που το υποσχέθηκε κι αυτός τον Γενάρη του 2011 ενώπιον του ΠΣ και η συγκυβερνώσα κα Γκερέκου δεν τολμούν να το ζητήσουν ,περιδεείς μπροστά στις απαιτήσεις των αφεντικών της τρόικα.

Κι εσείς κε περιφερειάρχη τι κάνετε; Πόσες ομόφωνες αποφάσεις πρέπει να λάβει σχετικά το ΠΣ Ιονίων ώστε να αποφασίσετε να το διεκδικήσετε;
Δεν αντιλαμβάνεσθε την πολύ μεγάλη σημασία για τον τουρισμό και εν γένει την ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας;
Άλλωστε σεις δεν μας πληροφορούσατε μετά την επιστροφή σας από το «ινκόγκνιτο» ταξίδι σας στην Γερμανία ότι ζητήσατε από την Μερκελ να «βοηθήσει» για την μείωση του Φπα στην Ελλάδα; Το αίτημα σας δεν συμπεριελάμβανε τα Ιόνια νησιά;

Η  ΑΝ.Α.Σ.Α   πιστεύοντας ότι διερμηνεύει και τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Ιονίου , σας καλεί να κάνετε  τώρα χωρίς καθυστέρηση και χωρίς περιστροφές ό,τι δεν κάνατε επί δυόμιση και πλέον χρόνια ως ο καθ ύλην αρμόδιος για την διεκδίκηση της μείωσης του ΦΠΑ κατά 30% , την αποκατάσταση της αδικίας και την επιβολή της ισονομίας.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α σας καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο!

Ομόφωνες αποφάσεις του ΠΣ διαθέτετε, υποστήριξη διαπαραταξιακή έχετε επί του προκειμένου , δικαιολογίες δεν έχετε πλέον καθόλου!
                                                                                          
Αργοστόλι, 20/07/2013                         Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                               Περιφερειακός σύμβουλος
                                                               Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου