Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κυριακή στην Καμπάνα με μουσική – Είμαστε και θα είμαστε εδώ

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Σάββατο 6 Ιούλη στις 11:00π.μ. έχουμε στην Καμπάνα ανοιχτή συντονιστική συνάντηση για να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι με τα καθίσματά σας!

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας
Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas@gmail.com


ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗως και ο χιτλερ παιρνει θεση για το καφενειο καμπανας - porosnews
17 Ιουν 2013
Κεφαλονίτικα Νέα: Ο Χίτλερ, η Ζούμπα και το Καφενείο της Καμπάνας. 16 Ιο ..... Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας: Συνάντηση... Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ · ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,,ΑΡΧΙΣΑΝ



H Πρωτοβουλία για την Στήριξη της Καμπάνας, μια πρωτοβουλία αυθόρμητης κινητοποίησης πολιτών, όλο αυτό το διάστημα κράτησε ζωντανό το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την άμεση συνέχιση της λειτουργίας του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο προσφέρει εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Η έντονη παρουσία της με τις αλλεπάλληλες εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στον χώρο, η παράστασή της στο δημοτικό συμβούλιο, οι δράσεις που ανέλαβε, και κυρίως οι εκατοντάδες υπογραφές που συνελέγησαν και κατατέθηκαν στον Δήμο Κεφαλλονιάς, λειτούργησαν ως μοχλός κινητοποίησης θεσμικών και άλλων φορέων, με σκοπό να αναλάβουν δράση προς την κατεύθυνση του ανοίγματος της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αυτής δομής, ενώ παράλληλα διαμόρφωσε ένα κοινωνικό προηγούμενο για μελλοντικές κινητοποιήσεις ενάντια σε παρόμοιες συμπεριφορές και πρακτικές.


Μεταξύ των αιτημάτων της Πρωτοβουλίας για τη Στήριξη της Καμπάνας, ήταν και η διεξαγωγή μέρους των πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Πλατεία Καμπάνας. Με χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας να οργανώσει πολιτιστική εκδήλωση στο χώρο, την Κυριακή 7 Ιουλίου, καθώς και την εκπεφρασμένη πρόθεσή της να συνεχίσει στο άμεσο μέλλον και με άλλες εκδηλώσεις.

Είναι ωστόσο πολύ σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι οι εκδηλώσεις θα έπρεπε να γίνονται με το Καφενείο της Καμπάνας ανοιχτό και τους εργαζόμενους στις θέσεις τους, έτσι ώστε η συμβολική στήριξη να καταστεί και ουσιαστική. Εντούτοις, η Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας αντιμετωπίζει πάντοτε θετικά κάθε χειρονομία καλής θελήσεως και συνδράμει οποιονδήποτε πολίτη ή φορέα λειτουργεί με ενωτικό και έμπρακτα υποστηρικτικό τρόπο προς την κατεύθυνση της καίριας, άμεσης και οριστικής αντιμετώπισης ενός προβλήματος που είναι πάνω απ’ όλα κοινωνικό.

Καλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας να συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή, ούτως ώστε με ποίηση και μουσική, με πολιτισμό και ανθρωπιά, να δείξουμε γι’ άλλη μια φορά ότι διεκδικούμε σθεναρά όλα όσα αξίζει να έχει αυτός ο τόπος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διοργανώνει συναυλία με την «Μουσική Παρέα Δημόδοκος» στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00.

Στην πρώτη μουσική ενότητα θα ακουστούν τραγούδια πάνω σε ποίηση του μεγάλου Έλληνα και Επτανήσιου ποιητή Άγγελου Σικελιανού, με τον γενικό τίτλο «Η Ελλάδα Σέρνει το Χορό». Στην δεύτερη ενότητα θα ακουστούν τραγούδια πάνω σε στίχους του Κεφαλλονίτη Πλοιάρχου Ε.Ν. Μιχάλη Παρίση με τον γενικό τίτλο «Τα Θαλασσινά Σημάδια».

Την συναυλία θα δώσει η μουσική παρέα «Δημόδοκος» των Αθηνών σε μουσική του Σπύρου Αρσένη – τ. Δημάρχου Ιθάκης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Χρήστος Κουμούσης, ενώ θα συνοδεύσουν στο τραγούδι η Μάυ Χάννα, ο Νίκος Βαρβαρέσος, η Έλσα Αφεντάκη και η Αθηνά Αρσένη.

Η διάρκεια της συναυλίας είναι 2 ώρες και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας
Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου