Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έκφραση Συγχαρητηρίων στην Κεφαλονίτισσα νεαρή αθλήτρια


Με ιδιαίτερα μεγάλη τιμή η Δημοτική Αρχή εκφράζει τα πιο εγκάρδια Συγχαρητήριά της στην Κεφαλονίτισσα  νεαρή αθλήτρια Γιοβάνκα Ζάριτς για την παγκόσμια αθλητική διάκρισή της.
Συγκεκριμένα, η κατάκτηση της Πρώτης θέσης στο International Dance Competition Hellas 2013, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αποτελεί την εγγύηση για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον, το οποίο είναι βέβαιο πως θα περιμένει την νεαρή Γιοβάνκα.
Επιπλέον, ιδιαίτερα ξεχωριστά Συγχαρητήρια, από την Δημοτική Αρχή, ανήκουν στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Επτανήσων – Κεφαλονιά» για την άψογη οργάνωση του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους», που ανελλιπώς και με μεγάλη επιτυχία οργανώνεται από το 1988 στο Νησί μας από τον κ.Σταύρο Μπασιαρδή και την κ.Μποζενα Μπαρτκοβσκα Μπασιαρδη.
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ  ΣΤΟ  

Nesha Zaric η Γιοβάνκα δεν ειναι αθλητρια!!!ειναι χορευτρια κλασικου χορου!!!παρακαλω πολυ ολα τα μεσα ενημερωσης να ζητησουν απο τον δημο να αλλαξουν τον χαρακτηρισμο της αθλητριας σε χορευτρια κλασικου χορου!!!δεν διεπρεψε στον αθλητισμο αλλα στην τεχνη του κλασικου χορου!!!


www.inkefalonia.gr
ΚΑΙ  ΔEITE   ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  KAΛH  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   E-KEFALONIA.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου