Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

χρήσιμοι σχολιασμοί Αρις


σχολιο  στο τι θα πει  ροτα

 Φίλε Βαγγέλη δε μοιάζεις να έχεις βάρκα. Και με το δίκιο σου βέβαια… Λοιπόν πλήρως ενημερωτικά: Ετυμολογία ρότα < ιταλική rota Ουσιαστικό ρότα θηλυκό 1. Η πορεία του πλοίου. Το πλοίο άλλαξε ρότα. 2. (Μεταφορικά) Πορεία, στάση ζωής, σχεδιασμός, αντιλήψεις. Αν δεν αλλάξεις ρότα, θα καταστραφείς. (Έτσι άλλαξε ρότα και ο Οδυσσέας, έγινε στεριανός και σπιτόγατος και τονε φάανε σε δύο εικοσιτετράωρα!! Χα χα χα χα χα.) σε 1oς Διεθνής Ποιητικός Διαγωνισμός UNESCO ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 2013



σχόλιο:   στο   σε Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ,, ΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  1. Αρχαιότητες έχει η Θιακοκεφαλονιά τόσες που μάλλον δε πάει κανενός μας το μυαλό.
    Το πρόβλημα είναι ότι αργά ξυπνήσαμε και σε λάθος δρόμο.
    Δυστυχώς για χρόνια πολλά πριν, το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν το προσωπικό μικροκέρδος και η τοπική αντιπαράθεση.

    Αποτέλεσμα, δεν έχει αξιοποιηθεί τίποτε και τώρα καταλάβαμε ότι αν είχαμε δουλέψει σωστά θα ήμασταν ένας διεθνής τόπος προορισμού για τουρισμό διαρκείας μια και τα νησιά μας συνδυάζουν φυσική ομορφιά και την πατρίδα του Οδυσσέα την Ιθάκη που και τα μικρά παιδιά όλου του κόσμου την έχουν κάπου ακούσει, άσχετα ποιο από τα δύο νησιά τη διεκδικεί.
    Είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στο θέμα αυτό αλλά αν και έξυπνοι είμαστε ατομιστές (σκατά δηλαδή), χάσαμε και χάνουμε ευκαιρίες και γίναμε σα μαλάκες ένα με όλο αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη πατρίδα μας.
    Αν έλειπε ο Οδυσσέας ακόμα οι Αχαιοί έξω από τη Τροία θα ήτανε, μόνο που αυτός την εξυπνάδα του γνώριζε να τη χρησιμοποιεί ενώ εμείς τη θέλουμε μόνο για να βγάζουμε το μάτι του γείτονα λες και όλος ο κόσμος είναι ο γείτονας.

    Θα πρέπει κάποτε να σκεφτούμε και να εργαστούμε για το κοινό μας συμφέρον και να σταματήσουμε το «κατσικοκλεφτιλίκι» καθώς άμα θέλουμε μεταξωτά βρακιά και να καμαρώνουμε, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε κατάλληλους «κώλους».

    Ελπίζω ότι από αύριο δε θα πάνε ορισμένοι να κοιτάνε τα οπίσθιά τους στο καθρέφτη, αλλά θα σκεφτούνε λίγο πιο βαθειά τα παραπάνω και θα πετάξουν από το παράθυρο τις πίσω τους σελίδες μπας και πάει κάποτε μπροστά τούτος ο όμορφος μα και ιστορικός τόπος.

    Υ.Τ.
    Διάβαζα τις προάλλες μια απαράδεκτη ιστορία γραμμένη από τον Μαρινάτο και μου σηκώθηκε η τρίχα. Δε πάμε μπροστά έτσι πατριώτες…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου