Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
aris5 Ιουλίου 2013 - 9:40 μ.μ.
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα.
Για τσι ευχαριστίες σου η ταπεινότης μου θα δεχότανε μερικές «τσακιστές» στο ουζάκι που κάποτε θα πιούμε!
Εκειός ο Αβραάμ πότα θα κατέβει ξέρεις?
ανω   ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ,,  
σε Φωτο από την τελευταιά εξόρμηση,,πριν την νεα φθινοπωρινη σεζόν η Αγία Σοφιά ,και τα Χοργοτα!
(εκει  έχει και  λοιπους πειρακτικους σχολιασμους)
Επίσης  μερικοί ακόμη σχολιασμοί Αρις που πιθανον    δε θα είδατε!!

λοιποι   σχολιασμοι σε άλλες αναρτησεις !
Ανδρεία και σοφία τα μυστικά της επιτυχίας του Έλληνα πάντα. Όποτε έμεινε μόνη της η ανδρεία ο Έλληνας απλά το πολύ πέθανε ένδοξα. Ο Έλληνας την ανδρεία την έχει δεδομένη, η σοφία φρόντισαν κάποιοι να χαθεί γιατί έτσι ήταν «επικίνδυνα» δυνατός. Θα έρθω στα λόγια του «ανταρτόπαπα» Κoσμά του Αιτωλού όταν ξεσήκωνε τους Έλληνες για την επανάσταση του γένους: « Γκρεμίστε τις εκκλησιές και φτιάχτε με τις πέτρες τους σχολειά». Θα πρόσθετα: Σχολειά που να μη βγάζουν δούλους, ξεπουλημένα τομάρια, νεοέλληνες παρά ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό βαρύνει τους εκπαιδευτικούς που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια της χώρας μου. Να χέσω τα γράμματα που μάθανε για να μορφώσουν το λαό τους, γιατί απλά δε μάθανε γράμματα μόρφωσης, μπικικινογράμματα μάθανε. Ανδρεία χωρίς σοφία είναι καράβι με βαρβάτες μηχανές χωρίς καλό καπετάνιο. Ας γράψει κάνας καπετάνιος τι σημαίνει αυτό. Και ο νόνος μου έφτασε μέχρι την Άγκυρα, μα γύρισε ψειριασμένος και ταπεινωμένος. Δε φτάνει μόνο το ξίφος σεΤΡΟΙΑ... ΕΠΟΣ ΗΡΩΩΝ.!!!

 

Παραλία Άσσου?? Μήπως πρόκειται για κάποιο λάθος? Στις δημοπρασίες που ψάχνω δε τη βρίσκω σαν δημοπρατούμενη παραλία για ομπρέλες! Μόνο τέσσερα τετραγωνικά για ενοικίαση λέμβων βρήκα. Ωραίο μέρος η Άσσος ένα ωραίο πλακάκι αντί άμμου θα ήταν καλύτερο χα χα χα. Ορέ αυτή μας δουλεύει! Και τι κομμάτι να νοικιαστεί για ομπρέλες αφού δεν υπάρχει χώρος ούτε για ζήτω που λένε? Λες να ζήλεψε κανένας τη Χαβάη του Πόρου και τον μπόρα – μπόρα? Κανένας που να ξέρει τι γίνεται υπάρχει? σε Αιγιαλός Άσσου: Yπόψιν κ. Δημάρχου
Να που έμαθα και εγώ κάτι περί αιγιαλού και παραλίας. Τα μπούτια μας θα μπερδέψουμε στο τέλος με την ορολογία των λέξεων! Για τον κ Ανουσάκη θέλω να κάμω μια ερώτηση: Οι παραλίες ανήκουν στους δήμους άρα είναι Δημόσια περιουσία όπως η πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι? Ωραία λοιπόν. Άμα πάω μέσα στη μέση τση πλατέας και φτιάσω ένα στάβλο και δε μου κάνει κανένας καταγγελία γιατί έστω δε ξέρουν τους νόμους, αυτόν που τον έχουμε εκλέξει για να υποστηρίζει αυτήν τη Δημόσια περιουσία δεν θα τον ενδιαφέρει καθόλου? Εν προκειμένω εάν πράγματι υπάρχουν ξαπλώστρες επαγγελματικού στιλ στην Άσσο γιατί δε κάνει ο ίδιος καταγγελία που ξέρει και τα κόλπα αφού είναι δικηγόρος? Υ.Γ. Και εγώ δεν είμαι μάρτυρας σε δίκη για να με μπερδέψει. Χα χα χα χα χα. Αλήθεια σα να προσπαθεί να βγάλει από κάπου την ουρά του απ΄όξου μου φαίνεται, ή κάνω λάθος? Υ.Γ.2 Και κοίτα πλάκα που έχει: Ο Πόρος ήθελε ξαπλώστρες και δε βάζανε και στην Άσσο δε θέλουνε και βάζουνε! Το βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο, ή όχι? Χουά σε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΡΙς!!
Χα χα χα παλιά μας τέχνη τα «τσιγαράδικα». Από τη δεκαετία των “σίξτις”! Εκειό το μπλέ φορτηγό με τη βιολογική καλλιέργεια Ζωνιανών τι απόγινε? Δηλαδή ορέ γυρνάει τα χωριά και πουλάει φυτείες όπως πουλάνε τσι κομηντοριές? Χα χα χα χα, αυτό μόνο στη Κεφαλονιά συμβαίνει, γαμώ τη πατέντα! Αθάνατε Θιακοκεφαλλονίτη! Άσε που έχει στοιχεία από τη περίφημη «ληστεία του τρένου». Τότενες κλέψανε ένα τρένο με χρυσό, το βάλανε μέσα σε ένα τούνελ, αφαιρέσανε και τσι σιδηροτροχιές που οδηγούσαν στο τούνελ και το τρένο χάθηκε!! Ετούτο το φορτηγό να δείς που το έχουνε κρύψει στη σπηλιά του Οδυσσέα, έβαλε και η Αθηνά τη πέτρα στην είσοδο και χάθηκε! Το λοιπόνε τότενες μόλις βρεθεί το φορτηγό θα βρεθεί και η Ομηρική Ιθάκη!!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. Να τρέξουνε οι αρχαιολόγοι πάραυτα . σε ΦΟΡΤΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
και  δυο  από  τα σχολια  για την Αραβέλλα  από Κικιρικου και Αρις
Δεν κατάλαβα την απάντηση. Είναι Ελληνίδα ή Αμερικάνα; Αυτή ολοφάνερα θεωρεί τον εαυτό της Αμερικανό πολίτη και για αυτό πανηγυρίζει για την ανεξαρτησία της Αμερικής την οποία θεωρεί πατρίδα της. Κάποιοι επιμένουν να την θεωρούν Ελληνίδα. Λάθος. Γιατί σύμφωνα με την λογική της "νέας τάξης" δεν μετράει η καταγωγή αλλά ο τόπος γέννησης. Προχτές τα λέγαμε αυτά. Δεν είναι σωστό να λέμε και να ξελέμε. Τώρα σχετικά με την ανακοίνωση της μανταμίτσας εμένα με πρόσβαλε. Γιατί έπρεπε οι Έλληνες να την διαβάσουμε; Για να μην ξεχνάμε ότι σήμερα γιορτάζουν οι "προστάτες"μας; Δεν θυμάμαι να έκανε κάποια ανακοίνωση η Αραβέλλα και για την 25η Μαρτίου. Τελικά μας αξίζει το ΔΝΤ και ακόμη χειρότερα. Δεν είμαστε υπερήφανοι Έλληνες αλλά καμπούρηδες ραγιάδες. σε ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΕΛΛΑ ΣΙΜΩΤΑ!!
Γιατί ορέ πατριώτη σε πειράζει? Και ο Γιωργάκης ομογενής είναι. Τον Άγκνιου το ξέχασες? Βοήθησε και αυτός τη Κύπρο. ¨Άσε τη ιδιαίτερη πατρίδα του τσου Γαργαλιάνους! Άγαλμα του κάμανε του ανθρώπου. Αμ ο Ομπάμα ομογενής των Αφρικανών δεν είναι , από όταν τονε κάμανε πρόεδρο αδελφάκια η Αμερική με την Αφρική! Τσου στείλανε και την Αλ κάιντα να τσου προστατεύει. Για σκέψου τη κοπέλα πρόεδρο τση Αμέρικα, Βασιλικιάδες - Λαβωνικιές εθνική οδός θα γένει! Και άμα επισκεφτεί το Πόρο ο έχτος στόλος απίκου για προστασία. Να χαρά οι πουτ@νες!!! Θα κονομίσω και εγώ νέα στολή που θα τη συνοδέψω σύμφωνα με τα αρχαία πρότυπα του ξενίου Διός. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ




1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή μπαίνουνε τα θεμέλια για την πρώτη εν Πόροις Οδυσσειακή Εθνοσυνέλευση??

    Ωραία ιδέα!
    Εγώ θα έρτω με τη στολή μου και τη χατζάρα του Αβραάμ πειράζει? Χα χα χα.

    Υπάρχει ένα πρόβλημα: Άμα το ρίξουμε στα κοψίδια και τσι ρομπόλες πόσες Ιθάκες θα βγάλουμε? Μία θα λες εσύ, τρείς θα γλέπει ο άλλος!!
    Να νερώσεις το κρασί όπως έκανε ο Οδυσσέας, τρία νερό ένα κρασί, γιατί άκρη δε θα βγάλουμε. Και από ποιά πηγή θα βάλουμε το νερό?
    Τώρα εγώ δε νερώνω τη ρομπόλα μου και είναι πρόβλημα, θα κρατάω και χατζάρα βράστα, φυλακή θα με κλείσεις μου φαίνεται…

    Στα δύσκολα να βάζεις τσι Χαβανέζες να χορεύουνε όπως στο μπάσκετ ρίχνουνε τσι τσιρλίντερς.
    Βέβαια άμα δει αυτά αηπάνουθε ο Αινήσιος ο γεροξεκούτης τονε γλέπω ντυμένονε μασκότ του Ολυμπιακού (Ολύμπιος γαρ) να χορεύει τσιφτετέλι με τσι χαβανέζες και πάει η συνέλευση!
    Έχει πολλά προβλήματα αυτή η μάζωξη αλλά θα είναι ενδιαφέρουσα .
    Ψηφίζω ναι και ο Δίας βοηθός!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή