Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Α. Παρίσης: Αυτή είναι… η άλλη Κεφαλονιά

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  KEFALONIA TODAY

Πυλαρινός-Παρίσης-Σαββαόγλου
Πυλαρινός-Παρίσης-Σαββαόγλου
Σήμερα το πρωί 4/7/2013 ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παραβρέθηκε στην Κέρκυρα για την διαδικασία υπογραφής ένταξης τριών μεγάλων έργων για τον Δήμο μας, τα οποία είναι τα εξής:
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Η χρηματοδότηση του νέου έργου που εντάχθηκε σήμερα αφορά σε τέσσερις νέες πτέρυγες, συνολικής επιφάνειας 4000τ.μ. περίπου, δυναμικότητας 78 τροφίμων ενώ παράλληλα περιλαμβάνει ολόκληρο τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις διαμορφώσεις των εξωτερικών χώρων.

Το νέο έργο είναι συνολικού προυπολογισμού 10.500.000 ευρώ και σε συνάρτηση με την 1η φάση του έργου που ήδη ολοκληρώνεται, θα αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες φροντίδας υπερηλίκων σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το έργο έχει διάρκεια υλοποίησης 19 μήνες
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ
Ένα νέο έργο που εμπνεύστηκε και μελέτησε η παρούσα Δημοτική Αρχή και χάρις στην μεγάλη επιμονή τόσο του Δημάρχου Κεφαλλονιάς όσο και του Αντιδημάρχου της περιοχής Δ. Πυλαρινού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και σήμερα υπογράφηκε η σχετική πίστωση.
Πρόκειται για compact Βιολογικό Καθαρισμό που θα αποκτήσει το Φισκάρδο, προυπολογισμού 800.000 ευρώ, έργο το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εικόνα αλλά και στις υποδομές της περιοχής.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Στην καρδιά της πρωτεύουσάς μας ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, το οποίο υπογράφηκε και εντάχθηκε σήμερα με πίστωση 900.000 ευρώ, ένα έργο που σε συνδυασμό με την αναμόρφωση της οδού Βαλλιάνου θα αλλάξει την εικόνα του Αργοστολίου.
Η υπογραφή και η ένταξη των τριών ανωτέρω έργων σήμερα, αποτελεί άλλη μία σημαντική ημέρα-σταθμό για το νησί μας αφού, μέσα στις δυσκολότερες δημοσιονομικές συνθήκες που ζει η χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, η Κεφαλονιά μας συνεχίζει να κατακτά, να εντάσσει έργα και να ισχυροποιεί την θέση της στο ελλαδικό γίγνεσθαι.
Μετά την διαδικασία υπογραφής και ένταξης των 3 έργων στην Κέρκυρα, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Α. Παρίσης έκανε την εξής δήλωση:
«Όταν στην πολιτική ατζέντα των αντιπάλων μας στην Κεφαλονιά είναι η μιζέρια, ο ωχαδελφισμός, η στείρα και άγονη αντιπολίτευση, όταν στο νησί μας γίνονται κυρίαρχα τα μικρά όπως οι γκρίνιες και τα τραπεζοκαθίσματα στις πλατείες, η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά, απαντάμε με έργα και ενέργειες που στέλνουν το νησί μας στο μέλλον.
Αυτή λοιπόν είναι μία άλλη Κεφαλονιά.
Αυτή είναι η Κεφαλονιά που εμείς χτίζουμε και μοχθούμε καθημερινά για να δικαιώσουμε έτσι την κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε».
Εκ του Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου