Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΡΙς

Κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ και δε μου αρέσει από έναν άνθρωπο που κόπιασε και προ παντός είχε το θάρρος να εκφράσει επώνυμα τις απόψεις του μέσω ενός βιβλίου, θα απαντούσα διαβάζοντας μόνο τα περιεχόμενα του βιβλίου: Τούτο το πόνημα μου θυμίζει μια πιατέλα γεμάτη καλαμπαλιλίκια και όταν φτάνεις στο κέντρο το ψητό δεν υπάρχει. Μετά από κάποια εμπειρία που απέκτησα επί του θέματος θα επαναλάβω η εύρεση της Ομηρικής Ιθάκης είναι μια απλή εμπειρική πράξη 1+1 = 2. Οποτεδήποτε μπαίνουν φιλοσοφίες για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα σημαίνει φτώχεια αποδεικτικών στοιχείων. Η Ομηρική Ιθάκη (παλάτι του Οδυσσέα με ότι αυτό το περιτριγύριζε), προφανώς είναι συλημένη και κατεστραμμένη. Ξέφαντη ήταν άρα φάτσα - μπάτσα που λένε. Μόνο γεωγραφικά και τοπικά στοιχεία από την Οδύσσεια είναι ικανά να οδηγήσουν σε αυτή και πιστεύω ότι υπάρχουν. Ο συγγραφέας θα ζοριστεί λίγο στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι σιγά – σιγά θα περάσει και αυτός απέναντι στα νησιά μας! Γέλασον μεν, άκουσον δε!! Χουά χα χα χα χα σε Στα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας η Ομηρική Ιθάκη

;Σιδερένιος κ Βασιλάκη. «Πταίσματα» είναι αυτά μην ανησυχείς. Μα και εσύ άμα μου επιτρέπεις βλοημένε μονάχος σου τα ασήκωνες τα πιθάρια? Σιδερένιος και πάλε. σε ευχάριστα τα νέα από Κρήτη!,, Και πάντα Να "ναι γερός ο Αντώνης μας σαν τον Ψηλορείτη!!

POROSNEWS  ,,ΕΝΩ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟ  ΒΡΑΔΥ  ΣΤΙΣ  21:00  ΑΝ  ΔΕΝ ΠΑΤΕ  ΣΤΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ   ,,   ΜΗΝ  ΧΑΣΕΤΕ,,ΕΧΕΙ  ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ  ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου