Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK -ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ?

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΕΩς ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ , Οπως είδα στο Ιντερνετ , διαπίστωσα ότι η κοινοπραξια εχει προγραμματισει να εξυπηρετουν το νησί μας δύο Καράβια Το ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ και το μικρής χωρητηκότητας ΙΟΝΙΣ . Εαν πιστευουμε ότι φετος μεσουσης της τουριστικής περιόδου είναι σωστό με αυτα μονο τα πλοια να κανουμε δουλεια οκ μαζι τους και γω. ΔΗΜΑΡΧΕ επειδη πιστευω σε σας και στις δυνατότητες σας μηπως πρεπει να αναλαβετε πρωτοβουλιες να λυθει το θεμα της απαξιωσης του νησιου από την κοινοπραξία? Μηπως να ερθουν και αλλοι πλοιοκτήτες στην γραμμή? Δεν θελω να δω το σκηνικό που ηταν στην κυλληνη πριν καποια χρονια οταν εμμεναν αυτοκίνητα πίσω , πολυ πιθανόν όταν θα είναι το ΙΟΝΙΣ. Και κατι αλλό μηπως η Κοινοπραξια να αλλαξει όνομα και να λέγεται ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μια ερώτηση : Το Ζάκυνθος κάνει δρομολόγια ;;; Μήπως με το πρόσχημα της τουριστικής περιόδου και το ότι είναι μικρό θέλουν να το απαξιώσουν ;;;; Μέτοχοι της ΑΝΕΖ ξυπνήστε . Ζητήστε αυτόνομα δρομολογια.

  • Μάριος Σταθάτος Οταν ο Στριντζης ηθελε να δρομολογησει το 'ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ' στην γραμμη κυλληνη- Ζακυνθος η κοινοπραξια φωναζε οτι δεν χρειαζεται αλλο καραβι και οτι εξυπηρετουσαν επαρκως οι ιδιοι την γραμμη. Τωρα το 'ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ' καθεται απραγο στην Δραπετσωνα

  • Διονύσιος Καμβάσης ΜΗΠΩς Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΙΤΖΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου