Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

NEA E-KEFALONIA.NET

Δεν μπορεί μια εξέδρα να γίνεται συνεχώς το μήλο της έριδος!


Δεν πρόκειται για μια αλήστου μνήμης εξέδρα, αφού στα «πόδια» της κυριολεκτικά «σφάχτηκαν» και «σφάζονται» … «παλικάρια»
Της Γιάννας Κουλουμπή
Καθημερινά, τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολίτες είναι αρκετά και δύσκολα. Το ίδιο ισχύει και για το Δήμο Κεφαλονιάς που σε μεγάλο βαθμό διαχειρίζεται τις τύχες μας.

Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, όταν ενημερώνεσαι ότι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής,  η πλωτή εξέδρα που μέχρι πρότινος ήταν στην Αγία Ευφημία, ξαφνικά μεταφέρθηκε σε άγνωστο σημείο, αρχικά σαστίζεις. Εδώ ο κόσμος χάνεται, θα ασχολούμαστε με εξέδρες..;
Όμως, μετά την αρχική ουδετερότητα, έρχεται ο προβληματισμός. Δεν πρόκειται για μια αλήστου μνήμης εξέδρα, αφού στα «πόδια» της κυριολεκτικά «σφάχτηκαν» και «σφάζονται» ακόμη δηλαδή… «παλικάρια». Την διεκδικεί ο γνωστός πια σε όλους μας Ελληνοαμερικάνος Επιχειρηματίας Ευάγγελος Γερασίμου,  την φυλάσσει προσωρινά ο Δήμος Κεφαλονιάς έχοντας οριστεί ως μεσεγγυούχος από το Ειρηνοδικείο, την «κατηγορεί» για χρέη το Λιμενικό Ταμείο, ενώ στάθηκε και η αφορμή να ανοίξει δικαστικός αγώνας ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο της Πυλάρου Γεράσιμο Βαγιωνίτη και το Ευάγγελο Γερασίμου για το μεταξύ τους περιστατικό πριν ένα χρόνο σχεδόν.
Όταν μετά διαβάζεις και ένα σωρό σχόλια δημοσιευμένα στα διάφορα sites συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος της Κεφαλονιάς, ένα σχεδόν χρόνο μετά, ακόμη ασχολείται και έχει απορίες σχετικά με αυτήν τη υπόθεση.
Δεν θα σχολιάσουμε το ποιος έχει την ευθύνη της μεταφοράς της αυτή τη φορά, αν και σύμφωνα με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, ο μόνος που θα μπορούσε να πάρει την ευθύνη είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς, ως μεσεγγυούχος.
Θεωρούμε όμως ότι προκύπτουν μερικά ερωτήματα, που θα ήταν χρήσιμο, προς ενημέρωση και των φίλων αναγνωστών μας, να απαντηθούν από τους αρμοδίους.
Ποιος είναι ο λόγος της μεταφοράς της εξέδρας, πως μεταφέρθηκε και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή;; Το Λιμενικό Ταμείο έχει ενημερωθεί;; Ποιος έδωσε την άδεια για την μεταφορά της και με βάση ποια απόφαση και από πού;; Έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή η τυχόν δαπάνη για τη μεταφορά της;; Αν ναι, πότε έγινε αυτό;;
Θα θέλαμε στα τελευταία ερωτήματα να δοθεί έμφαση, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά να… δεν μπορεί μια εξέδρα να γίνεται συνεχώς το μήλο της έριδος, όταν έχουμε να ασχοληθούμε με τόσα άλλα σημαντικά θέματα, για τα οποία μάλιστα δεν βλέπουμε να γίνονται τόσο άμεσες, κοφτές και εν μέσω νύχτας κινήσεις από το Δήμο… Δεν νομίζετε;
ΥΓ. Η φωτογραφία δείχνει το σημείο που ήταν μέχρι και την Παρασκευή τα ξημερώματα η εξέδρα..
eksafanisi-eksedras1

Ροή ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου