Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14-08-2013- ΕΠΑ.Σ





Μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές (Τρίτη), η Υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου επισκέφθηκε σήμερα την ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών, για να ενημερωθεί από εμένα σαν εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ (πλήν γιατρών)του Γ.Ν. Κεφαλληνίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ληξουρίου και των Κ.Υγείας Σάμης και Ιθάκης τόσο για την άριστη λειτουργία της Σχολής αλλά κύρια για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας του Νησιού. Η τραγική έλλειψη προσωπικού όλων των κατηγοριών ,η μη λειτουργία του κτιρίου της ΄΄Δωρεάς Βεργωτή΄΄η μη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των (14) ακίνητων,η έλλειψη βασικού Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού η έλλειψη της μοναδικής Ψυχολόγου,οι παράνομες μετακινήσεις προσωπικού και πολλά άλλα αποτέλεσαν την βάση της εξαιρετικά χρήσιμης συζήτησης που μόνο σαν θετική και εποικοδομητική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.

Η κ. Υφυπουργός , έχοντας την υπευθυνότητα στις δομές Υγείας της Κεφαλονιάς ,άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και τις λύσεις που της ανέφερα και δεσμεύτηκε ότι από την Δευτέρα που θα επιστρέψει στο Υπ.Υγείας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την όσο το δυνατόν σύντομη επίλυση τους τονίζοντας ότι θα υπάρχει και καθημερινή επικοινωνία για την περαιτέρω ενημέρωση και παρέμβαση της. Πρέπει να τονισθεί ότι σε ορισμένα θέματα(αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας) θεώρησε τραγική την καθυστέρηση και θα την θέσει σε άμεση προτεραιότητα.
Επικροτούμε και ευχαριστούμε την κ. Μακρή για την ευαισθησία της να μας επισκεφθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα- μετά τον διορισμό της- πεπεισμένοι ότι θα είναι δίπλα μας στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε- όπως φυσικά και εμείς- σε κάθε ενέργεια της που θα αποβλέπει στην ποιότητα παροχής Υγείας και στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΝ.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ (ΠΛΗΝ ΓΙΑΤΡΩΝ)
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ (MCs) Στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑ.Σ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου