Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

1ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου-Το φαβορί Κεφαλληνία στον τελικό

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος μετά τους αγώνες του δευτέρου ομίλου ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Κεφαλονιάς, τον Α.Ο. Κεφαλληνία τερματίζει στην 1η θέση και να  φιγουράρει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτησή του.
Α.Ο. Κεφαλληνία
Έτσι την Κυριακή 18 Αυγούστου θα αγωνιστεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μάνης κάτι που αν τελικά πετύχει, το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο θα έχει να προσθέσει μια ακόμα επιτυχία, μετά την συμμετοχή της ομάδος στο Euro Winners Cup. Μια πρωτιά, την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ελλάδος και αυτό συνεπάγεται με την συμμετοχή στο Euro Winners Cup της επόμενης χρονιάς.  
Κάποιοι θα πουν, ότι στην ομάδα αυτή δεν παίζουν Κεφαλλονίτες και όλα αυτά αποτελούν μια εικονική πραγματικότητα.
Πολύ καλά θα πουν.
 
Θύελλα Ραφήνας
Όμως θα τους ρωτούσα να μου αναφέρουν, πόσοι π.χ. ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είναι από την περιοχή του Πειραιά, της ΑΕΚ από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ή του Παναθηναϊκού από την περιοχή της Λεωφόρου. Επίσης πόσοι Κεφαλλονίτες παίζουν ποδόσφαιρο στην Άμμο και είναι ενταγμένοι σε επίσημες ομάδες.
Η ευκαιρία που δίνεται στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο και αθλητισμό είναι τεράστια. Μια αναζήτηση στο internet σε χώρους όπου παίζεται το ποδόσφαιρο αυτό θα σας πείσει.
Τα σουτ, οι ντρίπλες, τα ψαλιδάκια προσφέρουν θέαμα και μαζεύουν πλήθος θεατών ειδικότερα σε παραλίες.
Η αρχή έγινε. Οι επιτυχίες ήρθαν αμέσως χάρη της προσπάθεια του κ. Βαγγέλη Μαζαράκη πρόεδρου της ομάδας και της ΕΠΣΚΙ.
Η ομάδα χρειάζεται άμεσα βοήθεια και αυτή δεν είναι άλλη από την δημιουργία ενός γηπέδου που θα μπορεί να την στεγάσει οριστικά στην Κεφαλονιά. Οι παραλίες της Κεφαλονιάς δεν είναι και λίγες. Το κόστος ελάχιστο έως αστείο, το κέρδος όμως τεράστιο.
Η Κεφαλονιά θα μπορούσε να γίνει το κέντρο του ποδοσφαίρου Άμμου στην νότια Ευρώπη. Το τουριστικό όφελος αυτονόητο. Η Κεφαλονιά διαθέτει αεροδρόμιο και μια διεθνή  διοργάνωση θα μπορούσε να ανατεθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Η ευκαιρία δόθηκε ας την αδράξουν οι υπεύθυνοι!!
Η τελική βαθμολογία
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
9
25 – 03
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
3
07 - 10
3.
ΑΙΝΙΑΣ
3
10 – 19
4.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
3
10 – 18
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ    ΑΠΟ    KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου